Bascos Blogg

Bascos Blogg

söndag 11 mars 2012

GOD morgon....

säger matte att det är, vet inte om jag håller med, för jag får ju inte sno käket från andra......Men, Cinnamon har ätit för egen kraft idag, liksom Soya. Och dagen ser ut att bli så där vacker med blå himmel och sol och så några plusgrader. Matte har lite tillförsikt i alla fall. Bidrar med lite bilder också tänkte jag...

Ps, jag är jätteledsen att vi inte hinner kommentera hos våra kompisar så ofta, det händer lite för mycket här ibland för att tiden ska räcka till. Men vi är superglada att ni fortfarande orkar med att kommentera här.

Kram på er

Basco

6 kommentarer:

pelle sa...

Oh, skönt att ni mår lite bättre nu! Har varit lite orolig, kommer ihåg hur jag mådde juh. Tassklappar o nosgos!

Kattson sa...

Hoppas verkligen Cinnamon fortsätter äta nu. Det är ett elände när ens katt blir dålig. HAr full förståelse för att du inte hinner kommentera så ofta. Jag skulle vilja ha tid att följa och kommentera fler kattbloggar, men det går bara inte just nu.

Hjulia huller om buller sa...

Så skönt att höra!
Ha en solig och mysig söndag!

=^.^=

Nosbuff

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Så bra att det verkar ha vänt, det är så jobbigt när bästaste vännerna är sjuka och man måste tassa omkring och vara orolig! Hoppas att det fortsätter bättra på sig! Nosbuffar// Fjutten

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Jamars bra att det verkar gå åt rätt håll iaf. hoppas det fortsätter så. Klart man blir orolig för sin kisse som inte äter som den ska, men vi forsätter hålla alla tassar och tummar som vi har.

Tasskram till er alla
fina bilder på katterna

Klosterkatterna sa...

Klart vi finns här! Och vi håller alla tassar för Cinnamon, skickar spinnhealing och hoppas att hon fortsätter att pigga på sig. Kurr på er!

Tass från Imma, abbemissa.