Bascos Blogg

Bascos Blogg

söndag 20 maj 2012

20,000.....

wow, wow, wow.....inte illa pinkat. Så många har varit inne och läst bloggen. Så stolt och glad jag blir.

Har inte skrivit på ett tag och det har inte berott på att ingenting händer här hemma, snarare tvärtom, det är full verkstad från morgon till kväll, ja det vill säga när matte varit hemma i veckan, för hon har också jobbat över en massa och sovit väldigt lite. Kulmen blev idag då det var visning på vår lägenhet. Dom hade fräckheten att stoppa in oss i varsin bur, Soya och Chili fick samsas om hundburen, sen bars vi upp på vinden. Harissa som delade bur med Cinnamon till en början, började fräsa på lilltjejen för hon kunde ju inte vara still och finna sig i sitt öde att vara instängd, hon skulle ut till vilket pris som helst. Så det blev lite fräs och så innan matte satte på Cinna koppel och så fick hon vandra runt på vinden. Efter en stund tyckte matte att hon skulle få pröva sina tassar även ute på innergården. Hon var så duktig, gick bredvid matte och var inte speciellt rädd, svansen i topp och nyfiken. En liten promenadkatt. Husse satt med oss andra och höll oss sällskap uppe på vinden. Sen bars vi ner igen när visningen var över. Både tvåbentingar och fyrbentingar kraschade några timmar av trötthet och jag har precis återhämtat mig och kände att det var dags att skriva lite. Tyvärr så måste en liknande resa som ovan göras en gång till den här veckan och nu är husse ensam om att fixa allt för matte ska nämligen se till att många eminenta gäster som besöker vårt kungahus och dopet i veckan kommer dit dom ska i tid.

För att byta ämne, måste bara visa er Chilis ädla kattgrepp när det kommer till att tvångstvätta, både Sambal och husse.....Husse är lite rädd att håret ska trilla av från skalpen, för Chili är mycket noggrann när det kommer till tvättning.

En liten uppdatering på måsparet. De ruvar och ruvar och snart så måste det ju hända något....

Det är vad som hinns med ikväll....

Ha en utomordentlig bra vecka!

Basco
4 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Visst är det kul när många läser! Underbara bilder! Nosbuff

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Hipp Hipp KURRA för att ni haft så många besökare på er blogg !
Kan ju jama att min husse hade INTE vågat sätta ram sin kalufs framför Chili :)

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Jamars grattis till så många jamentarer, mjau
Så många har inte vi.

Tass tass

Tassar in här för att jama att vi kanske inte kan tassa till våra katt vänner på några dagar, för matte ska åka bort några dagar bara. Kanske att vi kan sända spinnhealing?
tassas igen f.o.m Torsdag kväll jamar vi.

Tass tass kompis

pelle sa...

Verkar lite jobbigt det där med vinden, men snart få ni ju mera plats. Hinner ni så kom på kalas!