Bascos Blogg

Bascos Blogg

tisdag 13 augusti 2013

Attack från ovan....

kalla det vad ni vill, men jag anser att vädergudarna förstör för oss när de släpper ner så mycket vatten, fast å andra sidan finns det väl inget godare att äta fräscht grönt gräs precis efter. Men de vattenmängder som ibland kommer är rent skrämmande och så ska vi inte tala om den där Åskar....Cinna gillar inte direkt att gå på gräset så hon hoppar mellan stenarna och tar sina torrbad där. Igår fick vi inte gå ut på altanen för då skulle det målas minsann och putsats fönster. Det fejas och donas lite varstans just nu i alla fall när vädret medger uppehåll och så har vi haft en massa besök av knådden på våran gata, alltså människobarn som mer än gärna vill leka med oss och gå ut med oss i koppel så vi har det ganska bra.

Sambal har blivit mer social också liksom Arwen när ungarna är här, de visar sig men vill inte delta i lekarna, dock vara nära och titta på. Sambal vill också gå ut i selet och äta lite gräs och visar det på små subtila sätt för matte som genast ser till att hans önskningar går i uppfyllelse, bara för att de ska få en bättre relation. Då får hon klappa honom utan att han sticker iväg och hela han är på väg att tina upp.


 
Här ser ni en ledsen Chili som är rätt trött på regnet....
 
 
Cinnamon letar efter spännande kryp...
 
Sen var matte och hälsade på Mamma och Taz, hon hade med sig lite leksaker till dem.
 

 
Mycket uppskattat ser det ut som...
 
Vackra mamsen!
 
 
Sen var det dags för lite kloklippning, matte tog mamsens och Taz fick hjälp av sin husse.
 
 
Våra fyrbenta vänner är här ofta, den ena lillskiten visar sin aktning mot en äldre Solan.
 

 
Matte får hjälpa till att fånga in dom ibland när de är lite olydiga och inte vill lyssna när de ska in för natten, för de är ju oftast hos oss till sena timmen. Men det ser rätt så lustigt ut när bägge fattar att de ska in så kommer de rusande ena efter den andra till sin tomt. De går till och med på promenad när husse är ute och går långprommis med Chili och så vänder de hemåt på samma gång Chili gör det. Man smäller bara av så söta och trevliga de är, fast det finns en sak som oroar matte och det är att de gärna går under bilarna så nu är det stenkoll att de inte är där när någon kör härifrån. Vill inte att det ska hända dem någonting.
 
Basco
 
 
 
 
 
  

1 kommentar:

Pelle sa...

Jam, du har så rätt så, blev nyss anfallen från ovan. Hann nästan in under tak så pälsen blev bara fuktig. Trevlig fortsättning!