Bascos Blogg

Bascos Blogg

tisdag 31 december 2013

Årets sista dag....


och jag hade först tänkt göra en tillbakablick, en rejäl sådan, men, nej det får bli en miniversion. Sammantaget kan man säga att det var en snörik vinter i början på året som gick till att bli en kanonsommar med massa utespring och så en väldigt våt och stormig höst. Det var vädret det.
 
På det personliga planet fick vi några nya vänner i form av grannarnas småkillar och dom gillar vi skarpt. Ett par turer till vettisar har det ju också blivit, inte alls lika roligt.
 
Ikväll vankas räkor och en massa gos. Åssa Bingolottos vaka, för när matte vinner så kommer hon ge en massa pengar till en massa kattorganisationer har hon sagt, så då måste vi ju följa kvällens program, det kan man ju inte missa.Och så klart så blir det INGA fyrverkerier hos oss.Vi har varit skonade från smällare odyl just för att det inte bor några barn i den åldern kring oss och kanske också för att de som flyttat hit ut gjort det av en anledning, man vill ha lugn och ro och som jag förstår det så har många av dem hundar som inte alls mår bra av nyårssmällandet. Personligen blir jag orolig att småkillarna är ute vid tolvslaget och blir så rädda att de springer iväg i panik och aldrig kommer hem igen. Eller att rådjuren gör det samma.
 
Jag vill att ALLA ska få en bra början på nästa år, vilt som tamt, två som fyrbent.

Och därför vill jag önska er ett Gott Nytt År mina vänner

 
Och titta om det inte är lilla Surprise som även pryder katthemmets nyårshälsning.
 
 
Kram på er
 
Basco


 

6 kommentarer:

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År !
Tassklappar och Nosbuffar

Alice sa...

Gott nytt år på er alla och hoppas er matte vann massor av pengar! :)
*nosbuffar*

Dui och Deco sa...

Gott Nytt År! Nosbuffar

Anonym sa...

Fin tillbakablick kram

Anonym sa...

Gott nytt år allihopa! Älskar din blogg! Xantippa

Anonym sa...

Gott nytt år allihopa! Älskar din blogg! Xantippa