Bascos Blogg

Bascos Blogg

söndag 13 februari 2011

Dags för lite bilder

tycker jag, det har varit lite skralt med detta på sista tiden. Vill bara visa lite vad dagarna har innehållit när matte inte har hunnit uppdatera bloggen så ofta. Vi börjar med en urtjusig bild på Basco da man, mina ögon riktigt lyser av förväntan, vad kan det finnas i den andra ändan måntro, kan det vara lite kattgodis?!

Soya har fått lite fnatt på att leka med en vit mus, nu syns den inte så bra, men han har den mellan framtassarna.
Vi andra måste ju inspektera vad det är som är så kul!

Matte!!!!! Jag vill ut på balkongen, nu!

Det var visst inte bara jag!!!!


Sen har vi det här med tuggandet, jag tuggar och tuggar, inte så att jag vill trasha alla leksaker men det är en liten fix idé jag har, kan inte hjälpa det. Tur då att just den här leksaken är hemmagjord och helt (nästan) gratis samt att matte kan tillverka flera.....

Fler bilder kommer en annan dag, måste ju spara på det lite granna, eller hur...
B


4 kommentarer:

Findus, Isak och Rasmus sa...

Jättefina bilder! Det syns verkligen vilka stiliga missar ni är. Kattgodis är aldrig fel. Hoppas du fick något supermumsigt när du poserade så tålmodigt. Soya har verkligen fattat det där med anfall i språng. Den musebusen åker på däng så det visslar om det. Skönt att matte kan göra lite mer leksaker OM nu någon skulle tugga sönder dem. Så du är inte en avknipsarkatt som Rasmus, då? Kurr och burr.

pip och murre sa...

hej! åh en ny kattblogg vi inte sett förut.
*sätter upp er på länklistan hos oss*
/tass från katterna murre och pip

Basco sa...

Japp, det väntades mumma i den andra änden. Avknipsarkatt, jo, det är väl en titel som jag stolt kan ange i mitt CV. Brukar bli en del sladdar och leksaker som får sätta till när jag är på det humöret, gnag, gnag.
;)
B

NoOne sa...

Naw...Underbara foto ♥...

/ Jam & Kram från oss!!