Bascos Blogg

Bascos Blogg

fredag 15 juli 2011

Baluns....

Ikväll blire fest. Matte fyller år och familj och vänner kommer över. Ska ta på mig charmkostymen och linda alla runt min tass.

Va tvungen att ropa lite försiktigt på matte i natt, såg en väldigt läskig sak på vardagsrumsgolvet med låååånga ben. Satt och pep på den lite försiktigt för man vet ju aldrig om den gör utfall. Matte kom dit och såg en stor harskrank. När matte väl var på plats så tuffade jag till mig och skulle prompt fram till den långbenta men hon hindrade mig och tog ut den på balkongen.

Matte fick en videokamera av husse i födelsedagspresent, hon ska bara lära sig den ordentligt så lär det väl dyka upp en och annan filmsekvens här.

När det gäller mamma Masala så ringde matte upp hennes ägare som meddelade att hon varit dålig och spytt mycket strax innan försvinnandet. De tog henne till en veterinär som friskförklarade henne. Sen tog det två dagar och så stack hon från balkongen som hon annars bara satt i och har aldrig tidigare dragit iväg. Till saken hör att Masala är en skygg katt och hennes husse och matte har separerat så ingen av dem bor kvar på adressen heller. Husse vill ha tillbaka henne om hon hittas. Får bara hoppas att någon vänlig själ kanske tar sig an henne och att inte trafiken gör det eller alla onda människor därute. Matte har lagt sin löprunda kring området men det är mycket grönområden och är som att leta efter en nål i en höstack.
Tack till alla som bidragit med att lägga ut efterlysningen på henne.

Nä, ska be till vädergudarna nu att regnet slutar komma och att en sol, blå himmel och lite värme tittar fram så matte får en fin dag.

Hare
Basco

10 kommentarer:

Wikki sa...

Stooooooooooort GRATTISjam till underbara Matte från oss alla! HurrJam HurrJam HurrJam!
NosPuss Wikki & crew

NoOne sa...

♥-ligt GRATTIS till din Matte ida'.....
Hipp Hipp Hurra Hurra Hurraaaaaaaaaaa

lillies lya sa...

Alla kommer säkert att dyrka dig, som den charmknutte du är! Fattas bara annat! Hoppas på goda nyheter om din mamma!

allt gott till matte - hoppas att hon får en härlig födelsedag
nosgos och allt det bästaste
Maurice & Kajsa

Anonym sa...

Förstår att du pep efter matte, man måste ju vara försiktiga med såna där långbenta rackare. Tänk om du gått för nära och blivit biten i nosen. Du tuffade ju ändå till dig när matte kom.

Så håller vi tassarna för att Masala hittar hem också. *knäpper tassarna*

Max och Måns sa...

Vänta lite nu....
Hade ni en hare i vardagsrummet??
O.O

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Vi Jamhurrar för matte på sin födelsedag
hurjam hurrjam hurrJam
Hurraaaaaa

Tass Tass

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Jam har den äran att kattulera eran matte på hennes födelsedag !!!

Hoppas att mamma Masala hittas snart !!!

Findus, Isak och Rasmus sa...

Grattis till matte i efterskott från oss. Gissar att du gjorde succé på festen och att ingen tvåbening kunde motstå dig? Det är så trist att mamma Masala är borta, men vi hoppas innerligt att hon hittar hem igen. Kurr och burr.

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Mjau Basko, vill du utmana oss på ett bollspel inne på våran blogg?
Ganska kul bollspel
Testa
Vi håller på att öva oss
det blir olika färger varje gång, *FNISS

Tass Tass
Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

Sambo och Roxy sa...

Det är en eländes massa grönt där Masala försvann. Matte har gått rundor och tittat hon oxå, men där finns miljoner gömställen. Likadant är det i industriområdet intill där det lär finnas katter. Gläds dock åt att det kommer lite regn då och då så att hon kan få vätska.. Hoppas hon känner att vi är många som letar, och tittar fram! Nosbuffar och Grattis i efterskott