Bascos Blogg

Bascos Blogg

måndag 19 december 2011

Snön ligger tyst på taken....endast Cinna är vaken...

Hej!
Basco ligger och sover sin skönhetssömn! Har förstått att han förmedlar en del viktiga saker här på sidan. Så jag tänkte göra ett litet inhopp så han slipper idag. För det första fick jag matte att ändra om lite på sidan som ni kanske ser. Tycker det är viktigt att hjälp-banners kommer upp så man lätt kan stödja olika kattändamål om man så önskar. Det önskar jag i alla fall, så titta till vänster på sidan och bidra gärna. Vill ni ge mig en julklapp så ge till dom som verkligen behöver. För här har jag allt och önskar inget mer.

Såg till min fasa att jag inte fanns representerad i familjebilderna. Har fått matte att lägga in en bild i alla fall, inte den bästa men förhoppningsvis en snyggare snart. Matte säger att jag är svår att fota, för jag rör mig hela tiden, får väl lära mig att posera som Basco.

Vem jag är? Om jag beskriver mig själv så här......jag är snabb......faktiskt jättesnabb och tycker om att sträcka på benen genom att springa tvärs över lägenheten. Jag gillar mat och älskar, älskar att leka med papperstussar, finns inget bättre och så gillar jag att ligga i mattes knä när jag blir lite trött. Njuter precis som Sambal av att ligga på balkongen länge. Än så länge är det lite läskigt när det kommer besök, men efter ett tag kan jag inte hålla mig borta, är för nyfiken. Säger ifrån när det ibland när det busas lite för mycket, jag är ju faktiskt inte lika stor som resten av gänget här. Basco är en läromästare av rang och han har blivit min mentor. Det enda negativa är att han hela tiden ska sno min mat....Matte säger att jag är söt, med mina små pliriga ögon, ja, jag vet inte det ja. Kanske jag är......bryr mig faktiskt inte så mycket om det.

Så, nu har jag satt mitt avtryck i bloggvärlden. Kanske gästspelar en annan gång, men blev lite trött nu så dags att sussa.

Ha det bra alla Bascos vänner

Cinnamon

6 kommentarer:

Hjulia huller om buller sa...

Du ÄR en sötnos och bättre mentor än Basco kan du inte få! Roligt att du också tassar i bloggen :)

=^.^=

Nosbuff

NoOne sa...

Sötisen...Tassa på du tycker vi,det är skojsigt/Jam & Kram från oss!

kattmamman sa...

Åh, va mysigt och läsa lite om dig. Alltid lika spännande och höra vad andra missar tycker och tänker :-) Kramiz och Tass

Max och Måns sa...

Hej Cinnamon!
Kul att träffa dig med.

Dui och Deco sa...

Kul att du tassar också! Nosbuff

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Mjusan på dig cinnamon. Jamars
trevligt att tassas.
Fortsätt med det du, när du får ngn tid över.

Tass tass