Bascos Blogg

Bascos Blogg

måndag 23 januari 2012

Inte lite fräck hon är....

lillasyster min, Cinnamon. Vanligtvis är det jag som tar för mig men hon har börjat bli snäppet värre så att till och med jag får ge mig. När hon käkat klart hoppar hon ner för att se om det går att få lite av vuxenmaten, då går hon fram till min skål som jag är fullt upptagen med att tömma och knuffar undan MIG! Så vad händer, jag knuffar ju undan henne såklart, men tror ni hon hajjar?! Fick till slut ge mig, byta skål och buffa undan någon annan istället, hmpf, hon har ju ingen skam i kroppen alls. Så där gör man bara inte.

Matte och husse har börjat kolla efter ett till klätterträd och hittade några prisvärda alternativ på http://www.kattlycka.se/ dom har inte bestämt sig än för vilken det blir, men med tanke på att vi gillar att tillbringa mycket tid i våra så måste det finnas gott om liggplatser, det är ett krav som jag framfört.

Nähäpp!

Sov så gott där ute

Basco

2 kommentarer:

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Jisses vilken fräck syrra du har , Basco !
Hade jag ALDRIG tolererat (tror jag :)
Dom där klätterträden såg jamrna fiina ut tycker jag !
Kommer nog inte vara helt lätt att välja ut bara ett ;-)

pelle sa...

Ungdomar! Jag har ju fortfarande den där kattvalpen här. Han ska flytta snart men som det e nu får den inte vara nära mig alls. Den tar inte bara maten, den ska slåss!
Du får jama i lite mera, så syrran fattar.