Bascos Blogg

Bascos Blogg

fredag 9 mars 2012

Uppdatering...

Sorry, matte var en aningens trött igår, så det blev inget inlägg....

Cinnamon är kvar på Bagarmossens Djursjukhus, kommer nog hem idag.

Allt började förra helgen, matte åkte iväg för lite skidåkning på söndag morgon, söndag kväll börjar några av oss att spy och matlusten infann sig inte. Tisdag natt spydde Sambal ner hela sängen och det var kaos enligt husse. Cinnamon ville inte äta, vad som än serverades. Matte försökte komma hem på tisdagen men det gick inte utan fick till slut åka hem onsdag förmiddag. Då var husse borta och hon ser att Cinnamon fortfarande inte vill äta, dock drack hon vatten och pigg i övrigt, det har vi alla varit, ingen som gått och gömt sig eller så. Till slut fick hon i Cinna lite a/d, men det kaskadspyddes upp och matte kände sig tvungen att ringa till veterinären som rådde henne att komma in.

Det gick snabbt att komma in till vettisen, efter att fått dragit hela historien och vettisen tittat på henne ville hon lägga in Cinna för dropp då hon var uttorkad. Cinna själv var hyperaktiv och visade matte att det minsann inte var något fel på henne. Men det syntes i pälsen också att hon inte mådde bra. Sen ringde vettisen igen igår på dagen och ville behålla henne ett dygn till. Cinna hade ätit lite för egen maskin, inga spyor osv.

Matte o husse förstår ingenting, har dom dragit in någon elak bakterie med skorna eller vad?

Den enda som inte påverkats är Arwen, hon käkar på som vanligt och har inga som helst symtom. Övriga har börjat äta bra förutom Soya som matvägrar lite. Hoppas att det ordnar upp sig under helgen. Tack för allt stöd vänner.

Basco

5 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Vad jobbigt. Hoppas att ni alla kryar på er riktigt fort. Nosbuffar

Puma sa...

Hej alla, krya på er ordentligt nu! Matte säger att hon läste i en bok att katter kan vägra äta mat som de har haft en dålig upplevelse med t ex har spytt av. Men era 2-beningar har säkert provat annan mat också kanske, annars tipsar vi om det.

pelle sa...

Läskigt sånt där, hoppas det gått över nu så alla kan må bra och få det lugnt.

Nea theCat sa...

Oj då. Det var ju inte bra. Håller alla tassar och tummar att det blir en kort sjukhusvistelse och en frisk kry katt snart får komma hem.

Nosgos

Findus, Isak och Rasmus sa...

Usch, vad tråkigt. Vi håller tassarna för er allihop, och lite extra för lilla Cinnamon. Kurr och burr.