Bascos Blogg

Bascos Blogg

torsdag 28 februari 2013

En liten Ralf....

fångades in igår. På baksidan av en fastighet, i en hålighet där rören mynnar ut har varit hans hem. Hur lång tid är oklart men att Lotta på KKS matat honom sen i somras det är ett faktum. Det tog två timmar, ingen katt syntes till över huvudtaget.
 
 
 
Sen small det till i fällan och där satt han, klart förbryllad på vad som hände. Fräste och klickade när matte kom nära, men sen var det tyst. In i bilen och värmen och så direkt till katthemmet och karantän.

 
Förundrad, säkert jätterädd men ändå lite nyfiken var intrycket. Gick jättebra att sätta in honom i hans bur och där fanns några andra gelikar i andra burar så han behöver inte känna sig ensam.
 

 
Titta på den här killen han ser ju ut som en nallebjörn som man bara vill krama....

 

Matte kom hem, trött men glad att hon kunnat göra en skillnad för en individ som ej längre behöver känna svält eller frysa in på bara kroppen. Få slappna av och vila upp sig efter att ha gått ute så länge. Tack Ralf för att du lät dig fångas in och tack Lotta för ditt tålamod att ge honom mat varje dag.

Nu finns det dessvärre troligen två tjejer i samma område som också behöver hjälp. Vi får se hur det utvecklar sig.

När matte kom hem välkomnades hon av så klart alla oss, men där fanns också Solan som ville in och hälsa. Plötsligt var hallen ett myller av missar, nyfikna, glada att matte var hemma.

 
Solan är ju lite svår att spotta men han står vid husses ben....

 
Idag lyser solen och det kan inte bli bättre. En granne gick förbi med sin skällis och misse som var ute på promenad. Missen heter Leo, precis som mattes gammel katt. Kanske blir en till ny bekantskap i framtiden.
 
Ha det bra
 
Basco
 
 

4 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Åh så skönt att Ralf kom in! Bra jobbat matte! nosbuffar

Anonym sa...

Åh, vad härligt med Ralf! Underbart. Bra jobbat! Hoppas ni får in tjejerna också. //Lena

Pelle sa...

Duktiga matte och tjejen som matat. Nu e Ralf inne i värmen och kommer säkert att snart få ett eget hem att regera över.

Wikki sa...

Vilken snygging han är Ralf! Får han bara landa och - vilket jag antar behövs? - bli av med manliga bollar, så gissar jag att adoptanterna flockas!? En sådan björn måste man ju bara älska!!!
NosPuss Wikki