Bascos Blogg

Bascos Blogg

måndag 18 mars 2013

Dags att ta tag i livet igen...

matte har varit under isen ett tag. Hon tackar för alla stödkommentarer, det har värmt!

Så nu har jag en lång lista att ta igen när blogghjälpen är med mig:)

För det första så har vi en ny välkommen gäst vid fågelstationen, det är en liten hårig filur med lång svans, en ekorre. Han hamstrar fågelmaten och vips så är han borta. Man måste vara snabb för att se honom.

Ytterligare en gäst har dykt upp, en fyrfota artfrände som mig. Han är helgrå med ett rött halsband. Klättrade upp i sluttningen och satt och bevakade något under stenen under en lång stund. Kan hända har vi skogsmöss som också är och nallar på fågelmaten, det börjar bli ett riktigt rikt natur och vilt liv här:)

En granne som är ute med sin skällis (bichon frisé) har även med sig sin kattfotade vän Leo när de går på promenad, han går inte i koppel utan rör sig fritt över tomterna men följer ändock med sin matte. Jorå, han har lokaliserat våran altan och är ganska nyfiken, men ännu har jag inte kommit i närkontakt med honom.

OCH idag mjällar det! Jamen, det singlar ner vita saker från skyn som jag trodde inte skulle komma mer. Kan inte säga att det snöar riktigt, men mjällar ja det gör det faktiskt. Och så skiner solen samtidigt, skumt!

Idag blev matte lite gladare, hon såg att hon faktiskt fått ersättning för Sambals veträkning från Agria fast hon trodde att det inte skulle bli något. De är lite kinkiga ibland när det kommer till tänder. Det ska ju vara en massa saker gjorda redan som kattunge vid försäkringstecknandet för att vissa delar ska gälla.

Så till lite bilder....

En trött liten tjej....

och en som inte är så nöjd....

gillar att ligga trångt...

spanar....

ännu mer span....

på brorsan som gömmer sig....

läskigt....

matte! jag och Soya är hungriga.....desperationen lyser ju ur ögonen....

haft besök av grannflickor och Cinnas favoritleksak...


åsså en mysChili...

och Harissa jagar papperstussar...
 
Tja, en mindre uppdatering!
 
Ta hand om er därute!
 
Basco

2 kommentarer:

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Jamars fina bilder på er allihop, Basco. Man får ta lite i taget när det är jobbigt omkring sig, säger matte. Behöver inte ta allt på en gång. Vi tänker på er.
Tasskram

Anonym sa...

Härligt att se er igen:-)

/Anna