Bascos Blogg

Bascos Blogg

fredag 10 maj 2013

Uj, vilken vecka....

Dagen efter matte kommit hem så sticker husse på en jobbresa, han kom hem i natt, kan saker och ting bli som det ska vara nu....

Så när inte extrahjälpen har varit hemma har det varit ganska så stressat för vår kära matte, det är inte många timmar på ett dygn och hon skulle gärna haft ett par till för att hinna med allt som ska göras. Sen har hon jobbat knäppa tider också vilket har gjort oss lite ledsna och ensamma. Men nu ser det ljust ut. Det som faktiskt har hänt är att en gärdsgård numer ringar in vår tomt, det blev jättefint. Solan hittar in ändå men han var nog lite konfunderad på vad som hindrade honom från att tillträda marken.

Matte är lite grums på mig....har tydligen varit lite för "bitsk" och tuggat sönder hennes sladd som går mellan datorn och telefonen....så nu går det inte ens att föra över bilder.

Nästa vecka blir lite lugnare, då ska matte ta tag i det här med bild och sladdproblemet och uppdatera bloggen, för ni ska veta att det har hänt massor trots att jag inte skrivit något.

Ha en bra dag

Basco
 

2 kommentarer:

Hjulia huller om buller sa...

Vi ser fram emot bilderna :)

=^.^=

Helgbuffar

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Vi ser oxå fram emot bilderna, blir spinnande.

Ha en jamars trevlig helg

Tass tass