Bascos Blogg

Bascos Blogg

fredag 28 mars 2014

Förändringar på tomten!

...så här chockad blev jag när dom släppte nyheten!
 
 
Det ska tydligen fällas lite träd, eller lite och liten, de är ca 23 meter höga och består av en tall och tre björkar! Dvs Frasses, Sippas och ibland Snöas klätterträd....(tallen). Dom står där utan skydd när det blåser och tyvärr i riktning mot gäststugan om de skulle trilla av pinn, så att säga....Och blåser gör det här, ibland så det skakar i huset och kan bli ganska läskigt, då ser man tallens krona svänga både hit och dit i oroväckande böjning. Så det är lika bra att dom får gå så slipper man oroa sig för det. Återkommer när det är gjort!
 
Grannes träd vek sig ju förra sommaren när jag tror att Chili var ute med matte. Enligt trädfällaren är den inte alls säker och borde sågas ned, men Sippa har inga problem med att gå på björken som ni kan se! (om ni klickar på bilden...)
 
 
På Söndag är det årsmöte för Stockholms Katthems medlemmar, matte har satt sig till förfogande att sitta i styrelsen för ett år till men att kliva ned som suppleant, kan ju inte missa den mest spännande perioden i katthemmets historia när de ska flytta och påbörja något nytt därute i Nacka.
 
Hoppas solen lyser och värmer er till helgen, det ser lovande ut och snart går jag och drar matte i byxorna så vi kan ta en promenad i det livsviktiga ljuset!
Trevlig helg!
 
Basco
 
 
 
 
 


3 kommentarer:

Dui och Deco sa...

oj! Vad det händer grejer! Hoppas att ni får en mysig helg med promenad ute! Nosbuffar

Anonym sa...

Ja fy, träd som faller, är ingen lek. Hoppas att ni får bort dom.

Helgen för oss Myrin gänget har varit en kanon fin helg, våren är här och det känns underbart. NosPuss från oss alla! :D

Anonym sa...

Årets bästa bild på en katt och inte vilken katt som helst utan en bild på smöran