Bascos Blogg

Bascos Blogg

onsdag 4 juni 2014

Trädklättning, pedikyr eller bara lata dagar....

...det går ju att aktivera sig bara man vill.
 
 
 
eller bara lata sig med en nygammal kompis i grönskan...
 
 
Faktum är att alla, utom Snöa och Arwen går ut på tomten utan koppel och sele (Arwen vägrar lämna trygga in-nätade altanen.) och de flesta gånger förstår vi när det är dags att gå in, även om viljan ibland inte finns. Men vi är strängt övervakade och blir aldrig lämnade där ute själva. Mig kan man absolut inte lita på enligt matte för jag siktar hela tiden ut mot gatan. Cinnamon får plötsliga infall och går dit instinkten säger henne och Chili lyckades faktiskt komma fram till Sippas och Frasses kattlucka innan det blev stopp.
 
 

Kan bara säga att vi är lyckliga pälsbollar där ute i gröngräset.
 
 
En Phanter som heter Cinna!
 
och när Snöa inte är ute och jagar insekter så ligger hon gärna och slappar i kvällsolen under en filt.
 
En sån här kom på besök en kväll.
 
Så har vi fått lite mysplatser att inmuta. Det har blivit populärt att ligga i dessa.
 
I förrgår var Harissa till tandläkaren. Flera tänder fick ryckas bort och tandkött skalas av. Hon har inte använt sina tänder särskilt mycket så nu är ordonansen foder som hon får jobba sig igenom. Daglig tandborstning står på menyn. Hon ska i alla fall inte ha ont längre. Matte försökte få Agria att direktreglera men där blev det tvärstopp, så det är väl dags att ta en fight med dem igen, då de faktiskt ersatt för Harissas, min och Sambals tidigare tandläkarbesök och utdragna tänder, vi har ju alla bettfel. De hävdar att det ska finnas en besiktning vid ung ålder för att de ska kunna betala ut ersättning. Hallå! vi är katthemskatter och någon sån besiktning har aldrig gjorts. Återstår att se vilket svar matte får. Men att gå till tandläkaren kostar massor precis som för tvåbentingar.
 
Avslutar som vi började fast här är det klätterapan Sippa som tagit sig några meter upp och avundsjukt tittar Snöa på. Sambal är nog mest förundrad.
 
Ps. ett par nätter har det varit lugnt med kisseriet inomhus, håller tassen på att det fortsätter så, ds.
 
 
Ha det gott vänner!
 
Basco


3 kommentarer:

Alice sa...

Härliga bilder på er!
Hoppas det löser sig både med kisseriet och att Agria betalar.
*nosbuffar*

Dui och Deco sa...

Så fina ni är! Härligt att komma ut! Matte och husse har inte vågat släppa oss på egen tass än..på sin höjd släpper de kopplet när vi är under altanen. Hoppas att det löser sig med Agria.Nosbuffar

Mimmi, Tarzan, Sessan sa...

Mjau, här håller vi också tassarna att det löser sig med Agria och med kisseriet

Tass tass