Bascos Blogg

Bascos Blogg

fredag 6 mars 2015

Å här händer det prylar...

så någon återblick blir det inte idag. Vi kör nuläge i stället. 

Främmande lukter ute i förrådet och en lampa som lyser då och då utan att matte eller husse är där....vad händer? Så en matte som försvinner ut dit flera gånger om dagen och är borta jättelänge. Ser att de där mumsiga Whiskaspåsarna slinker ner i hennes ficka också och inte blir man bjuden på något gott i det här huset. Ja, jag vet faktiskt inte vad som är på gång. 

Tydligen är det den här som det handlar om, fast det vet inte jag om...Vad jag vet är att matte i alla fall har gjort illa sig på jobbet. Hon föll utmed en stentrappa och skadade armbåge och höft. Det blev att uppsöka vettisen fast på människovis. Hela två stygn fick hon i armen. Sen dessförinnan har hon haft lite problem med att gå mellan våningsplanen och haft jätteont i knät. Visade sig att hon har broskförslitningar mellan knäskål och lårben så därför tillbringar hon mycket tid på det där "jymmet" som hon kallar det för att bli bra igen. Det är bra, för hon är inte så rörlig i vår skogsglänt som hon annars brukar vara.

Å jag har varit till tandläkaren och dit ska jag igen nästa vecka för att ordna upp lite problem som jag har. 

Nu är det ju vår enligt meterologerna och det kan nog Arwen skriva under för plötsligt från att ha varit väldigt tveksam till att gå ut med oss så är hon nästan först ut. Och Sambal med för den delen. Det är kul för tidigare var det bara vi andra sex som gillade snön som gick ut.

Å jag smörar för Solan som troget kommer och hälsar på oss. 


Så, nu får det räcka för idag. Ha en trevlig helg!

Basco

1 kommentar:

Mimmi, Tarzan, Sessan sa...

Mjausan Basco så jamnas kul att du/Ni är tillbaka igen, Tassarna upp.
Vi har inte jamat själva på ett bra tag, men vi får väl försöka sätta lite fart på matte, så hon kan hjälpa oss att tassa iväg några inlägg då och då, *Fniss*

Tass tass