Bascos Blogg

Bascos Blogg

fredag 27 maj 2011

Tid att ta igen.....

det är det absolut. Matte har först jobbat på dagen och sen bara snabbt hem för att ge oss käk, bara för att sticka iväg sen till allehanda styrelsearbete och utbildningar. Husse va inte bättre han, hm....Nu står dom båda i skuld och jag räknar med en lek och goshelg som står härliga till.

Igår fick matte lära sig något om bostads(katt)lagen eller något liknande, handlade i alla fall om en massa paragrafer som hon behöver känna till. Sånt där är så tråkigt tycker jag. Men matte säger att det var lärorikt så då får jag väl tro henne.

Såret i munnen verkar läka som det ska, snart återupptas tandborstningen också, tyvärr......Sen är det dags för Arwen att få besöka tandläkaren, hennes tandkött är väldigt irriterad över en tand i överkäken och andedräkten hennes, urk....

Här har det varit ömsom sol, ömsom regn. Fina dagar har matte legat några timmar i solstolen, och vi under, det är ganska mysigt där. Svalt och lite hemligt.


Läste på Wikkibloggen om en jamarns bra idé. I Norge har man tydligen börjat tatuera in ID i vänstra örat i samband med kastrering och chipmärkning, för att man lättare ska kunna veta att man har ett chip under pälsen. Det tycker jag att våra veterinärer ska börja med här också.

Sen har man fått en egen länk på Felix bloggsida, man tackar! Alltid lika roligt att bli omtalad och få komma med på någon annans blogg.
Man är ju katt och måste därför inta jaktposition för alla frön, skalbaggar och getingar som invaderar balkongen....(för vem annars gör det, matte bara räddar alla vilsna själar som lyckas flyga in genom vårat kattnät:(

Och så dom här tunnlarna som finns i flera exemplar här hemma, jag måste ju bara säga att dom är himla roliga att leka med och till och med Soya verkar gilla dom ibland.

Nu vankas det "second breakfast" (den första intog vi redan kl 04)
Hoppas solen tittar fram idag. Ha en bra helg!

Basco

7 kommentarer:

NoOne sa...

Jamarn's härligt att såret i munnen läknar som det ska....
Här borstar vi tänderna mé ibland & det är väl Ok!
*MjauuThihii* Sååå mysigt ni ligger under solstolen ♥...

/Jam & Kram från oss denna mulna Freda'

lillies lya sa...

Så kul att höra från dig igen! Och härligt att du mår bra - hoppas att det går bra för Arwen hos tandis!
nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
M&K

Dui och Deco sa...

Hoppas att ni får massor med gos och bus eftersom det varit snålt med det. Nosbuff

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Så bra att det går frammåt för dig Missevän, mjau.
Hoppas det går bra för Arwen hos Tandis

Tass
Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Wiiii så bra att det läker som det ska i din mun Basco !
Så era 2-benta är oxå iväg och ränner värre än en marssjuk hankatt ??!!
Mina med = SUCKJAM !!!
Här har det mest regnat o blåst precis hela veckan vilket betyder inomhus lek :)
Trevlig helg på er alla o kurr o burr !

Findus, Isak och Rasmus sa...

Goda nyheter att munnen läkt bra efter operationen! Vi hoppas att det det går lika bra för Arwen. Håller tassarna för att både er matte och vår håller sig hemma i helgen. Man kan väl inte vara ute och ränna jämt? Kurr och burr.

Anonym sa...

Å jag mjaumar med alla här, så underbart skönt att höra att det har gått så bra, kurr kurr.

Matte har en lite fråga, hon undra hur ni gör med tandborstningen..., mjaubläää det vill inte jag, ha något som gnuggar fram och tillbaka i munnen, spoott och fräs.

Kul att ni gillade eran länk på min sida, kurr kurr. Det var så klantigt att missa det, som sagt, bättre sent än aldrig, kurr kurr.

Ha en jätte God Natt, Söta Drömmar, Nos Puss! :)