Bascos Blogg

Bascos Blogg

söndag 3 juni 2012

Nödrop för Gumman

Läste ni om kattungen som hade ramlat ner i en kloak och en vänlig polis som fiskade upp den. Ungen hamnade hos nyblivna mamman Gumman och mottogs som en av hennes egna bebbar. Tyvärr har nu Gumman drabbats av framfall....Läs mer nedan.....

 1. Nu behöver bortkastade Gumman vår hjälp!
  Gumman hittades som kattunge med ihopbundna tassar i en soptunna i Asmundtorp. En familj tog in henne, men de kastrerade aldrig Gumman som fick ungar flera gånger. Åren har gått. En i familjen blev ...allergisk och Gumman fick inte komma in mer. För några veckor sedan fick hon ungar.

  Familjen komtaktade Angelica som kom och hämtade den ödmjuka kattmamman med småttingar. De fick komma till ett stödhem.

  Många läste om den snälla polisen som förra veckan hämtade upp en moderlös kattunge från en kloakbrunn där den lille ensam och förtvivlad satt och grät. Lika snäll som polisen var Gumman som har ett så stort hjärta. Hon tog genast hand om den ensamma kattunge och behandlade honom som sin egen.

  Gumman är en katt som så väl förtjänat lite solsken i sitt liv. I stället svävar hon nu mellan liv och död hos Hagaveterinären. I dag fick hon i ilfart köras dit efter att ha drabbats av ett allvarligt framfall av sina tarmar. Hon har nu opererats och kommer att behöva vara kvar hos veterinären med ständig övervakning. Det som inte får ske är att hon drabbas av bukhinneinflammation.

  Gummans egna bebisar och den nye lille som äntligen hade fått en mamma längtar så efter henne. Hon är en otroligt kärleksfull individ och en mamma som hela tiden månar om sina små. Denna fantastiska kattflicka behöver nu all hjälp hon kan få.

  Angelicas organisation har inga pengar. Efter de senaste veckornas många svårt skadade katter som vi tagit in har vi, trots så mycket generösa bidrag till fonden på Haga ändå en skuld till dem på 15 000 kr. Det är för den senaste tidens akuta vård. Gummans vård kommer att gå på 6 000-8 000 kr.

  Fram tills i dag har ingen någonsin satsat på Gumman... Snälla hjälp oss göra det nu. ♥

  Har du möjlighet att bidra med 20 kr eller mer så betyder det så mycket. Varje bidrag gör skillnad. Hagaveterinärens PG är PG 352414-7. Viktigt att insättningen märks med "Gumman".


  Matte har bidragit...Kan du?

  Basco

4 kommentarer:

Findus, Isak och Rasmus sa...

Stackars Gumman! Viss ska vi sätta in en slant till hennes vård. Hoppas så att det går bra för henne. Kurr och burr.

Dui och Deco sa...

Vi har tassat iväg en slant.Hoppas verkligen att det går bra nu.Nosbuff

Pelle sa...

Matte lyckades till slut, vet inte vad hon klantade sig med. En liten slant e skickad till Gumman.

Basco sa...

Åh, vad ni är wunderbara! Senaste infot är att hon verkar återhämta sig, matte håller koll och återkommer med mer info.

Basco