Bascos Blogg

Bascos Blogg

lördag 16 juni 2012

Triss i kryddor, påskatt, ny leksak och en ny vända på vinden.....

lite vad vi hunnit med sen sist.
Till råga på allt har vi dessutom fått halsband med reflexer så att vi ska vänja oss innan flytten till landet, OM olyckan är framme. Känns inget nämnvärt, men jag märker att några andra tycker att det kliar lite. Arwen blev utan främst av två faktorer, det fanns inte tillräckligt många i butiken och sen lyckades hon hålla sig undan längst vid påtagning, typiskt.

Så här bjuds det på lite bildbevis....
Ibland lyckas vi hålla samman, precis som vi gjorde när vi var små....

Det är ingen underdrift att Chili älskar kattonger och påsar. Han blev helt till sig när matte kom hem med flera banankartonger och visste inte vilken han skulle sätta bo i. Ny leksak ja, än så länge är det bara jag som fattar hur den fungerar....Tänkte förgylla eran dag med en tjusig bild på bara mig....

Arwen, vår matklocka, säger att nu är det dags för käk....

lite kel....

åsså solnjutaren Cinnamon. 


Sen kom den där förhatliga resan upp på vinden igen, aldrig mer säger jag bara, kommer protestera högljutt. Matte har lovat att det blir ingen sån resa mer, hon mådde inte heller bra av att se oss instängda i burarna. Titta så bedrövade vi ser ut (förutom Cinna som tog allt med ro men hon fick ju gå i sele och koppel)


Snart ska matte iväg på styrelsemöte med Sthlms Katthem så nu är det dags att logga ut. Ha en bra helg där ute mina vänner.

Basco


3 kommentarer:

pelle sa...

Stå ut vänner! Snart kommer ni ut i "spenaten" och då blir det skojigt värre.

Dui och Deco sa...

Så mycket fina bilder! Det där med halsband är ju sådär men när man får gå ut känns det ok! Nosbuff

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Hoppas verkligen det var sista gången som ni blev förpassade upp till vinden !!