Bascos Blogg

Bascos Blogg

torsdag 9 augusti 2012

Här kryllas det av bäbisar, både söta och mindre söta...

först vill jag varna de som inte gillar spindelbilder, titta inte. Men om man lägger till att det faktiskt är mammaspindel som bär på sina ungar så får bilden en annan dimension tycker jag. Det är ju faktiskt väldigt sött att hon tar hand om de små. Så vassego här har ni henne och hennes små.Måste säga att matte har en bra kamera i mobilen, det blir ju väldigt skarpa bilder på en sån liten en.

Sen kommer vi till de mindre söta bäbisarna, som invaderat våran soptunna. Mammafluga har varit i farten och så hon måste ha jobbat hårt för dom är ju miljoner.....enligt grannen så händer det här varje år, vid rötmånaden att de lägger ägg i soporna, vi som är stadskatter har ju aldrig varit med om liknande, sånt där slipper man ju se inne i stan.

Vet inte vad det var för sort det här men någon form av bagge, stor som bara den. Sökte sig upp på stenen för att putsa sig lite, jättesöt.

Men nu till det som ni säkert undrat över, hur gick det att duscha Masala, ja till en början inget bra alls, men efter att ha blivit inlindad i en handduk utan möjlighet att varken klösas eller bitas så blev mamsen tvättad. Sen fick hon lite medel i öronen som matte köpt hos vetten för att lösa upp smuts, jisses vad det var smutsigt. Men hon tog det med ro, hennes husse satt länge och torkade henne i handduken tillsammans med en kam och till slut låg hon i knät och nästan somnade.Fick lite godis som belöning för att hon varit så duktig.


Husse rapporterade att hon hade legat kvar på soffan och tvättat sig efter att matte åkt därifrån. Bra tecken så hon inte går iväg och gömmer sig.


Det roliga är att det har börjat hända saker efter att matte var där förra veckan, Masala är mer aktiv och social, husse märker en stor skillnad. Hon gillade studsbollarna som hon fick. Denna gång hade matte bla med sig en laserpekare. Hoppas hon gillar det lika mycket som vi gör.

På måndag kommer hennes husse och hälsar på oss och idag kommer bästaste akutmatte.

To be continued....

Basco

Inga kommentarer: