Bascos Blogg

Bascos Blogg

torsdag 10 oktober 2013

Inspirationen har inte infunnit sig för att skriva här....

men i förrgår kom något med posten som fick min matte med det dåliga samvetet att ta tag i situationen. Jag ska berätta mer om det i nästa inlägg, för det förtjänar en alldeles egen story.

I förra veckan var husse ledig och byggde ett trädäck mellan förrådet och carporten där vi ska förvara gräsklipparen, cyklar mm. Det är dags att rusta inför vintern och just nu byggs det en förvaringsplats för all vår ved.

Men det har jobbats på på lite olika håll både i och utanför huset, bland annat har en stentrapp byggts till entrén av defekta och överblivna delar från stenläggningen.....

 
Nästa projekt är att bygga några varma och isolerade katthus till våra utemissar, småkillarna börjar bli stora och får snart inte plats i det befintliga katthuset som de gärna ligger i tillsammans.
 
 
Ett annat projekt som snart är slutfört är skåpen i grovtvättstugan. Cinna hade sin favvoplats just där men nu har hon fått det ännu bättre. Det enda som saknas är ledlamporna som var slut på IKEA som ska sitta under skåpen.
 
 
 
Åsså har matte varit på styrelsemöte, gissa vilka söta misseungar som fanns där....
 
 
det finns två stycken till och alla är helt gråa, blir inte lätt att veta vem som är vem......
 
Harissa och Chili har blivit riktiga promenadkatter. Går så fint i koppel precis som hundar gör och snart är hela slingan avklarad. Bäst är att gå när det mörknat så det inte kommer så många bilar och annat som kan göra dem nervösa.
 
Arwen har börjat med en ny sak, hon slickar av morgondaggen från nätet....
 
 
Närbild av Solan när han kikar in genom fönstret undrande vad vi håller på med.
 
 
Sen chillar vi så mycket vi kan....
 
 

 
och busar så klart!
 
 
Matte kommer skriva nästa uppdatering snart, men nu har hon lite annat att göra, så på återseende.
 
Basco
 
 

Inga kommentarer: