Bascos Blogg

Bascos Blogg

tisdag 29 oktober 2013

Trotsar både regn och vind....

ja, inte jag alltså. Utan Snöa, spelade ingen roll att selet var dyngblöt av allt regn, hon skulle ut på promenad, sen att morrhåren låg lika slimmat som bratsens hår på Stureplan runt kinderna spelade heller ingen roll. Hon är för go, lilltjejen! Själv låg jag tryggt hemma och hörde hur vinden ven där utanför.

Så blev det tydligen vintertid....nu åker matte och husse när det är mörkt och kommer inte hem förrän det åter är mörkt, gillar inte det där riktigt, rent ut sagt väldigt tråkigt. Tur att matte jobbar lite olika tider ibland så man vissa dar kan hänga med henne på dagen.

Inte så mycket nytt under solen. Vi mår bra men matte har upptäckt att jag har lite inflammerat tandkött kring en hörntand, så nu är tandborstningen på tapeten igen. Sambals tänder ser jättefina ut precis som hans tandkött. Det är syrran och jag.....vete gudarna vem vi fått så dålig tandstatus av, måste vara vår farsa för Masala har ju inga problem.

Apropå Masala så går det bättre mellan henne och Taz, de är inte bästa vänner men de verkar acceptera varandra så han stannar kvar som det ser ut som nu.

Okej då! Får räcka för den här gången!

Ta hand om er i höstrusket!

Basco

1 kommentar:

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Hon är då för rolig den där Snöa som vill gå ut när det regnar och blåser :)
Hoppas att tandköttet blir bättre av tandborstningen , så att du slipper åka till tandläkaren !
Här går också allt sin gilla gång med både 4 o 2-benta.