Bascos Blogg

Bascos Blogg

måndag 25 november 2013

Jag mår fiiint!

Och det är nog tack vare alla kryapådig hälsningar jag fått samt duktiga veterinärer som gjort att jag känner mig ok nu. Jag röntgades liggande på rygg och då fick matte och husse hjälpa till att hålla i mig innan jag överlämnades i veterinärernas vård, det var inte så bekvämt och inget jag rekommenderar, plåtarna påvisade ingenting heller. De tog blodprover på mig som inte heller påvisade någonting mer än att jag var uttorkad. Så jag fick dropp, äta snäll mat och så fick jag meducin som ska hämma magsyran.

De har konstaterat att jag har kronisk magtarmstörning så nu blir det specialfoder ala Purina HA el dyl. Jag får testa den i ett par veckor/månader för att se om det blir bättre, om inte så måste jag nog in på utredning.

Det är skönt att vara hemma igen, utforskade huset på nytt för jag har ju varit borta sååå länge. Matte har sett till så att alla toalådor är i prima status också så att hon kan upptäcka minsta lilla avvikelse.

Alla verkar glada att se mig, utom Snöa som bara fräser, ok jag luktar väl lite sjukhus antar jag, men jag gav henne bara tassen så sprang hon iväg. Jag har ju för sjutton bott här längre än hon har.

Det är bra att matte har oss alla försäkrade för det här hade kunnat bli en mycket dyr historia annars, åka in på jourtid, röntgas mm, de gav ett kostnadsförslag på 15000 riksdaler, men det landade på nästan 12 minus ersättningen från Agria, slutnotan hamnade på 3185 kr.

Tack för alla fina hälsningar!

Basco

5 kommentarer:

Sambo och Roxy sa...

SÅ SKÖNT att höra att du är hemma igen! Du får inte skrämmas sådär!! Hoppas du gillar nya maten och slipper besöka sjukhuset igen. Nospussar

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Kurra Kurra att du är hemma igen Basco !
Hoppas att den nya maten både ska verka bra o smaka gott :)

Alice sa...

Vad härligt att du har fått komma hem igen! Hemma är alltid bästast!
Vi håller tassarna för att du snart blir pigg igen av den nya maten. Att ha ont i magen och kräkas är verkligen inget skoj.
*nosbuffar*

Findus, Isak och Rasmus sa...

Det var goda nyheter! Visst luktar man lite konstigt när man varit hos vettisen, men det går snart över. Tur att det finns försäkringar! Kurr och burr.

Anonym sa...

Härligt att höra! Xantippa