Bascos Blogg

Bascos Blogg

söndag 20 december 2015

Finns det ingen snö på marken

Så får SNÖA förgylla trädkronan i alla fall :)


Skämt åsido, var är min snööööö????!!!

Vill ju leka i pulvret och att matte kastar vita puffbollar till mig. Trist!

Ett roligt besked har jag så här i juletider. Lakrits fångades ju in förra julen fast hon hamnade ju inte hos oss förrän i februari. Nu har matte och husse bestämt sig för att hon får stanna. Hon utforskar övervåningen hela tiden och vill knappt vara inne i sitt rum alls längre. Matte hittar henne på allehanda ställen.Hon pratar också....när hon vill ut ur sitt rum, för matte stänger in henne vid matdags för annars äter vi upp hennes mat. Sen har hon lyckats klura ut hur man manipulerar nätdörren inifrån så hon kan ta sig ut ändå.

Soya har hon ett gott öga till, det kråmas och sträcks på sig och pratas när han är synlig. Själv så ignorerar hon mina försök att bli vän och jag försöker verkligen. Kör med den där "visaupphelamagen" och småprata som bara jag kan för att visa att jag vill va kompis, hon bara fräser på mig. Fattar inte vad Soya gör för att få så många tjejer.....

Här har det pyntats lite för att lysa upp plejset mer, det är ju så mörkt.
Matte investerade i fler såna där lysgrejjer som fästs på halsbandet, så nu pyntar vi nästan mörkret själva när någon lyser orange eller rosa, en annan blått och någon blinkar i grönt. Det ser ganska kul ut och jag kan lova att Solan undrar vad vi håller på med med våra blinkers.

Sen var det ju faktiskt lite snö här i en och en halv sekund ungefär, men vi passade på ändå


Just det, det var ju julmarknad för några veckor sen och matte jobbade så klart. Hon blev glad av att se att två av katterna som bodde under torpet nu fanns på katthemmet.


lite suddiga bilder men det fotades genom fönster.Sen deltar ju en annan av torpetkatterna i en missetävling. Han döptes till Elmer by the way, Kompisen Elwood, den brun/svarta katten som också fångades in där fick åka till sitt föralltidhem igår.

Oj, det blev mer info idag än vad jag tänkt. Lite söndagsläsning kanske gör gott!

Tror inte jag kommer skriva något mer innan jul så ha det gott och god jul på er alla!

Kram BascoInga kommentarer: