Bascos Blogg

Bascos Blogg

måndag 21 mars 2016

Harissa bättre i magen...

hon äter glatt sitt nya foder och när våra matplatser flyttades får hon vara i fred och äta. Så hennes mage har lugnat ner sig verkar det som.

En tråkig sak som hänt är att Bosse, vår grannkatt som hängt på vår tomt, nu har flyttat till Enköping. Han var ju från början lite bråkig mot oss och fräste ganska mycket. Men en dag så vände det och han verkade tycka att det var roligt med lite sällskap för han började sitta och vänta på att vi skulle komma ut. 


Han slutade dumma sig och visade en snällare sida. Han tyckte om att leka med matte och pinnsnöret och han brukade följa med matte till brevlådan för att hämta posten. Tycker det är synd att han inte är kvar för vi hade nog kunnat bli bra kompisar.
I övrigt rullar allt på här hemma, försöker mig på att äta gräset som är kvar från förra året för det har inte kommit så mycket nytt fräscht vilket resulterar i att man spyr en del, jaja det rensar magen i alla fall. Vi ska få nya grannar till sommaren. Snart har alla runt om oss flyttat på sig. Det är ju lite trist faktiskt.

Ha det gott!

Basco

3 kommentarer:

Elin sa...

ja det är ju trist när snälla grannar flyttar det tycker tom människorna Tabasco. Jag har en väldigt svårt sjuk granne snart kanske resten av familjen flyttr på sig om han går över regnbågsbron snart.Det är en stor lägenhet. Det är bara att gilla läget med besvärliga kattkompisar och anpassa sig till varnandra. båda två gillar ju era tvåbeningar så ni får faktiskt försöka vara snälla med varandra inomhus åtminstone. min familjs katt Lussan hon var lite svår mot andra katter som kom till hennes territorium hon hade en favorithane som hon kanske tyckte extra mycket om annars var hon inte alls förtjust i andra katter och på tal om hundar. Usch jag hörde henne fräsa åt grannhunden när den slet sig ett par gånger. Hon hatade den hunden något så införbenat. En gång fick hon till en smäll på hundens nos så han satte sig förvånat på ändan och glodde på henne innan han skällde ut henne och gjorde att hon flydde upp i ett träd på sin tomt och kom inte ner förrän hunden var infångad Hon var morsk våran Lussan en riktig påsksmäll i kattvärden. Svart med gula ögon var hon "häx katten" kallade grannarna skämtsamt henne, men hon var väldigt kramgo katthona som blev hela 13 år. Ni skulle blivit ett oslagbart par du Tabasco och Lussan. Du verkar vara katten med klös i dessvärre har hon varit död i 4 år i år så hon dansar nog jenka i evigheten nu när cancern inte besvärar henne längre..

Basco sa...

Hej!
Ja, är ju en rätt så social kille som springer ut på gatan när barnen går/cyklar förbi. Vill gärna hälsa, även på hundarna som passerar. Inte alla hundar som vill hälsa på mig tyvärr. Och när jag fått kontakt så kommer resten också och det brukar bli en samling utan dess like ibland. Lussan låter som en tjej med klös och stor personlighet. Tråkigt att hon inte finns här på jorden längre. Jag har ju en egen halvsyrra med klös, hon är förvisso helt vit men ett jäkla humör har hon ibland. Bangar inte för någonting fast hon är hälften så stor. Men hon har ett stort hjärta också. Hela flocken kommer bra överens, det är klart att det finns tillfällen då det kan bli irriterat kanske mest då vi har olika matklockor. Glad påsk Elin och alla ni andra.
Basco

Wikki Bloggkatten sa...

VårNosPussar kommer här från Wikki! Tass på er!