Bascos Blogg

Bascos Blogg

torsdag 3 februari 2011

Nya uppdrag....

kanske väntar framöver för matte. Hon såg att Stockholms Katthem sökte personer till styrelsen och kontaktade dem. Igår träffade hon valberedningen. Det var många som hört av sig, så vi får väl se hur det blir med det. Hon har funderat länge på bli mer engagerad för oss stackars kissar som far illa men pga hennes oregelbundna arbetstider funkar inte vissa uppdrag.

Annars är allt sig likt, inte mycket över det vanliga. Arwen eller gumsan som matte kallar henne ibland och Chili delar på matväckningsuppgiften tidiga morgnar. Antingen sätter Arwen igång med att klösa på sängen eller dra sig fram på rygg under sängen och samtidigt klösa på madrassen underifrån, högst irriterande tycker matte. Eller så är det Chili som hoppar upp på TV:n eller helt sonika skickar ner någonting på golvet, vilket som, så är det alltid någon av matte och husse som kliver upp och ger oss käk, så det funkar ju uppenbarligen. Vi andra är små änglar i jämförelse. Ingen av oss har antagit praktikplats på denna uppgift.

Sambal har upptäckt att det är ganska mysigt att krypa in under filten med husse när han ligger på soffan, men när Chili upptäcker det så blir det till att försvinna, han är så avundsjuk och anser att den platsen är reserverad för honom. Men roligt att lillkillen tar för sig lite.

Veterinären har inte hört av sig än om de eventuella proverna (infektionen i munnen) som skulle skickas iväg. Matte kontaktade dem och fick beskedet att veterinären ännu inte fått svar från sina kollegor på vilka som skulle skickas. Så när det svaret kommer lär det bli en tripp till dit för att ta nya prover för dom håller ju inte hur länge som helst. Bläää

Näpp, nu orkar jag inte skriva mer.
Ha det
B

5 kommentarer:

NoOne sa...

*Håller tassarna* här............

// Jam & Kram från oss i ☼

Dui och Deco sa...

Fullt upp hemma hos er. Vi håller tassarna vi med! Nosbuff

Frasse sa...

Håller tassarna att vettisbesöket går bra, tur du inte behöver natta över som jag gjorde, fyjam...
Vilken duktig matte du har! Själv la jag precis tassarna på den fina spiken Kattson auktionerade ut. Alla som jobbar på katthem borde ha medalj, tycker matte och jag.
Tassklappar

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Håller tassarna att er matte kommer med i styrelsen !
Här väcker man effektivast dom 2-benta på lite olika sätt :)
Matte väcks lättast genom att slå henne i huvudet med en av mina stooora gose råttor :)
Husse få man fart på antingen genom att peta på honom eller dra honom i skägget :)
Hoppas det går bra med proverna så ni slipper åka till vetten igen :(
Trevlig fredag kväll !

Findus, Isak och Rasmus sa...

Matte och husse vet väl att frukosten är dagens viktigaste måltid? Alltså kan man inte ligga och dra sig hur länge som helst ;) Hoppas på glada besked från vettisen. Kurr och burr.