Bascos Blogg

Bascos Blogg

torsdag 7 april 2011

Tänkte låta andra få ta lite utrymme här.....

det har varit ordentlig fokusering på mig en tid, med all rätt, men jag är inte så egoistisk utan tänkte faktisk  visa lite bilder på min kryapåmig present som alla andra lekt sönder. Jag låter den rosa leksaken tala för sig själv, så här Freja, är din snart söndertuggade och trashade fjäderboll, dags för matte att köpa en ny i Sickla då.....(så att jag får leka lite osså!)


Sambal o Arwen delar.....medan Soya vill äta upp.......


och Harissa mest slicka........


Chili vill rymma iväg med den, om det är för att han vill ha den för sig själv vet jag inte men han sticker som en avlöning när han fått tag på den och slutar inte leka förrän orken tryter....


Sambals tur.....

Det roliga med den här leksaken är att det är inte alla på en gång, vi väntar på vår tur, den som befinner sig närmast tar sig an den för att sedan övergå i någon annans gunst, jag undrar jag om det kan finnas något i den som gäckar våra sinnen.

 I vilket fall som helst så gömmer matte och husse den efter varje lektime för att den ska hålla en stund till, först gömde de den i en av garderobslådorna i hallen, men ser ni, Chili sniffade sig till var den var och lyckades på egen hand öppna lådan, (upplärd av mästertjuven Leo när Chili var bäbis), så dom fick helt sonika lägga den i det övre skåpet i garderoben dit ingen av oss når.

Nä, nog för nu.
Ha det
Basco

9 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Vilken kul grej! Nosbuff

NoOne sa...

*mjauuu thihii*...Kul tassgrej :)
/NosPûss!

Findus, Isak och Rasmus sa...

Den ser jätteskoj ut, fjäderbollen. Förstår om ni leker intensivt med den. Rackarns att den hamnade i höga skåpet... Kurr och burr.

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Verkar vara en väldans rolig kattleksak :)
Tur att ni kan turas om att leka med den !

Nea theCat sa...

Alla ni passar verkligen fint i rosa fjäderboll. :) Matchar er alla.

Hoppas matte köper en ny, kanske en var?

Nosgos

Katten Felix Myrin sa...

Mjau! Så där gör min matte också, lägger undan leksaker, efter jag har lekt. Ja allt som har med fjädrar på så klart. Det roligaste leksaken läggs undan *suck* grrr. NosPuss till er alla! :)

jenny sa...

kul att ni gillade leksaken!!
kramar från Freja och mamma Jenny!

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Basco, nu måste du tassa till våran blogg, mjau
för det finns många fina bilder där nu, *FNISS*

Tass tass
Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

Klosterkatterna sa...

Till Sickla? - oj då bor du i närheten där vi bodde förut, min bror Aragorn och jag - ja, och matte förstås. Vi bodde i Orminge innan vi flyttade till vårt hus i Otterbäcken (Gullspång). Vi hade en jättefin lägenhet, men så ville vi flytta från sta'n när matte blev sjuk och vi jättetrivs här också. Här har vi en fin kattgård som vi får vara i när vi vill. Här är det betydligt lugnare för matte och sjukvården är bättre än i Sthlm, säger matte.

Tass från Imma, abbemissa