Bascos Blogg

Bascos Blogg

torsdag 29 september 2011

Får jag presentera Pastorellabakterien....

det är tydligen det som Soya har under hakan, något som vanligen återfinns i katters mun. Den andra antibiotikan han fick funkar inte på detta och han har nu fått utskriven en annan antibiotikatt på 20 dgr som matte ska gå och hämta ut på apoteket så fort som möjligt.

Det där djuprengörande schampoot som matte och husse tvättat honom med kliar något enormt, det ska ju sitta i i 10 minuter och de har försökt distrahera med kamborstning, godis mm för att han inte ska klia. Nu gav vettisen svar att den behövde bara användas 2 ggr i veckan fortsättningsvis och det är ju en glad nyhet. Soya har ju fattat det där när kammen följer med in på toan, så springer han all världen väg.......

Husse är lite bättre idag och gick iväg till jobbet medan matte är sämre, men det är ju jättebra för då är hon ju hemma med oss. Harissa och matte hade lite apporthämtning nu på morgonen. Harissa upp i sängen med en av tejp.pappersbollarna och matte kastade iväg, Harissa återkom med bollen och matte kastade iväg och så fortsatte det några minuter. Matte blev glad. Precis så där gjorde Spöket när hon var i livet. Hon var en apportkatt av stora mått och visste inget bättre än att hämta grejer och få springa efter dom igen.

Chili är en tröstande kisse, han kryper ihop under täcket hos matte och slickar henne på handen, men blir lite rädd när hon hostar så mycket.

Ha en bra dag

Basco

3 kommentarer:

Hjulia huller om buller sa...

Vilken tur att vettisen har hittat rätt antibiotikatt till Soyas bassilusk och lika bra är att han slipper det kliande schampot varje dag.
Hoppas att alla kryar på sig, men visst är det mysigt att ha matte hemma ;-)

=^.^=

Nosgos

NoOne sa...

Så konstiga otäcka bakterier det finns :(
Kryis Jam & Kram från oss!

Nea theCat sa...

Jahajam. Goddag goddag höll jag på att jama. Sen kom jag på att jag inte alls vill träffa herr pastorellabakterien alls. ;)

Hoppas Soya kan utvisa honom från sina haka riktigt snart!

Nosgos