Bascos Blogg

Bascos Blogg

torsdag 8 september 2011

I dag är det dags....

nu ryker elakingarna. Sambal har blivit en helt annan katt under medicineringen. Vaken, pigg och alert. Sugen på det mesta och busar som aldrig förr. Har också blivit mer hanterbar i tvåbentingarnas värld. Gillar att bli klappad och sticker inte iväg som tidigare. Verkar helt enkelt må mycket bättre. Hoppas bara att det bara är tänderna som gjort att han inte varit sig själv.

Inatt hörde matte hur två katter rök ihop på parkeringsplatsen. Hon rusade ut med lite mat och hoppades att en av dem skulle kunna vara vår mamma. Men när hon kom ut såg hon bara en katt och det var inte Masala tyvärr. Hon tittar fortfarande efter henne på sina löparrundor men det är stört omöjligt att täcka det området hon försvann ifrån. Omgivningen är full av större skogspartier och högt gräs (men också av större trafikleder) så man får hoppas att Masala själv visar sig för någon som kan hjälpa henne. Vi håller alla våra tassar för det.

Sen har tyvärr Ville kantarellkatt mött sin skapare. Vila i frid Ville! Förstår att saknaden efter dig är stor.

Basco

4 kommentarer:

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Du ska se att det går bra hos vettisen idag och att du blir sååå mycket piggare när du blir av med elakingarna i munnen !!

NoOne sa...

Håller tassarna för Masala,vettisen & R.I.P Ville kantarell /NosePûss

Dui och Deco sa...

Hoppas att det går bra hos vettisen.Nosbuff

Wikki sa...

Mjau, det är så tomt efter vår VilleVän och oron är fortfarande påtaglig för vår kära TanjaKompis också. Tänk vad mycket sjukdomar trassel och elände det varit denna höst! *suckar*
Jag hoppas så att Masala ska komma fram och vilja in i värmen igen nu när höstrusket kommer! Håller alla tassar och tår för det!
Hoppas att Sambal fortsätter att pigga på sig! NosPUss Wikki