Bascos Blogg

Bascos Blogg

lördag 1 oktober 2011

Harissa, så modig liten tjej.....

matte satte på henne kopplet och tog ut henne i trapphuset. Visade på väldigt liten oro, pep lite och nosade runt, försökte inte klämma sig ur selet eller stryka sig längs väggen. Då bestämde sig matte för att försöka ta med henne ut på gräsmattan en sväng. De tog trapporna ned och matte hade henne i famnen för matte misstänkte att hon kanske skulle blivit lite orolig i hissen. Husse följde också med en liten stund.

Inget pip eller klängande ala försöka-ta-mig-ur-det-här-snarast-möjligt......

Matte satte ner henne i gräset på innergården, det  hade börjat skymma och inga barn var ute. Harissa klev omkring och nosade, lyssnade och gick ut på grusgången, det fanns mycket att titta på och hon ville aldrig gå in. Sen kom våra grannar och Harissa stod kvar och inspekterade.

Det kommer bli fler promenader framöver och bildbevis lovar matte. Det här var första gången Harissa gått på promenad över huvudtaget och tog det så coolt. Stolt över dig syrran.....

Basco

4 kommentarer:

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Hejja Hejja Harissa !!

Hjulia huller om buller sa...

Riktigt modigt av henne! Första gången är ju läbbigast, snart kommer hon att sitta vid dörren och kräva att få gå på promenad. Klokt av matte att vänta tills barnen hade gått in och att husse följde med.

=^.^=

Nosgos till er alla

NoOne sa...

Jamarbra Harissa/Tass Tass

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Jamars bra Harissa. Jag Tarzan är tuff av mig så jag vågar ta med matte på en promenad då och då, *Fniss* Dom andra har inte varit ut än på ngn promenad, ska jama med dom att det inte är så jamarsfarligt att ta med matte ut.
Tass Tass /Tarzan

Dom andra jamar till dig oxå