Bascos Blogg

Bascos Blogg

fredag 11 november 2011

En vecka gammal....

hos oss, lugnet har lagt sig men hon är ju lika intressant att studera som när hon hom. När Cinnamon vill vara ifred lägger hon sig under soffan. Då brukar jag ligga ovanpå och invänta att hon kommer fram för att sedan hoppa ner och tokslicka på henne, gärna bumsa så hon nästan trillar omkull.Igår fick hon besöka vettisen för ett stick i skinnet, det var inte alls populärt. Inga problem för matte att få in henne i transportburen men sen.....Hon slutade aldrig klaga, tror inte hon gillar att åka bil. Hos vettisen gick det väl sådär och bilresan hem var lika ljudlig som den till vettisen. Vi kom alla och hälsade på henne när hon hade kommit hem och det fick nog henne att känna sig lite tryggare.

Hon har börjat utforska sovrummet nu och lägger sig gärna i stora hundtransportburen eller i någon av äggen. Sen försöker hon sno vårt käk också, jag menar, hon har ju sin mat men den duger inte om inte matte blandar ut med något lite gottigare. Fast jag vill ju helst äta hennes precis som mina syskon, kattungemat är ju så mycket godare men det verkar hon inte fatta.

Det kliar nog lite i hennes tänder för hon gillar att tugga på mattes fingrar.....


Sen gillar hon gräset vi fick från akutmatte, både som leksak och som tuggmotstånd....


Ja, jag är ganska nöjd, har fått en lekkompis till......


Ha det så gott

Basco

6 kommentarer:

NoOne sa...

Naw,söötisar då/Nospuss

Hjulia huller om buller sa...

Hon är en sötnos!
Trevlig helg på er alla.

=^.^=

Nosbuffar

kattmamman sa...

Hon är absolut en riktig pärla, supersöt juh! :D

Kramiz

Dui och Deco sa...

Vad ni är gulliga som tar hand om Cinnamon.Nosbuff

LillaAquila sa...

Åh!! så det var här hos dig Brasco tjejen hamnade?! :D världens gosigaste tös hoppas ni får det bra tillsammans! / tjejen som panik-omplacerade Cinnamon...

LillaAquila sa...

Hej! Komm just på att jag läste på Kjelle-bus-blogg
att man kunde köpa bilbälte för katter/hundar tror det skulle göra susen! ;) ( för bilåkar-krånglare som inte vill sitta i bur)