Bascos Blogg

Bascos Blogg

onsdag 7 december 2011

Hedrande 23:e plats....

i tävlingen, Grattis Max och Måns till eran 3:e plats. Och all heder åt er att ni skänker priset till Södertälje Katthem. Vill passa på att tacka alla er som röstade på oss.

Matte deltog med flera bilder på oss och övriga i hushållet placerade sig ganska ok med tanke på hur många bilder som var med.

Vi kom på 23, 79, 80, 86, 89, 103, 117, 121, 135, 139, 142 och 153:e plats.

Tyckte så synd om alla kissar som inte hade fått några röster alls, jag menar alla katter är väl värda det så jag jamade till matte att hon måste minst lägga en röst på alla som ingen röstat på. Det blev en 80 stycken så där, hon drömde om hundar, katter, hästar, kossor och kaniner till slut. Men en röst fick dom i alla fall.

Idag när matte kom hem hade en liten olycka inträffat med vår fontän. En blomkruka hade hm "fallit" ned från fönsterbänken och skadat fontänen så det hade runnit ut en massa vatten och så läckte den, nu blir vi utan tills de köpt en ny, för en ny måste vi ha. Vi surplar ju från den hela tiden, godaste vattnet i världen.

Nä, måste springa av mig lite överskottsenergi nu när matte och husse är hemma, matte går och lägger sig snart för att orka upp till sin utbildning. Så so long alla. Sov gott

Basco

7 kommentarer:

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Håller med dig Basco att alla missar är ju fina på sitt sätt !
Jag och matte försökte oxå rösta på dom som inte fått så många.
Här ska/har det oxå busats nu när min matte äntligen kommit hem :)

Dui och Deco sa...

Toppenplaceringar tycker vi! Och särskilt din var ju bra. Kul att så många bloggkompisar har röstat på varandra, det syns i listan. Gulligt att ni röstade på alla de som inte fått någon röst.Nosbuff

Max och Måns sa...

Tack för gratulationerna!
En 23e plats av så många är inte illa alls!
:-)

Hjulia huller om buller sa...

Grattis! Det var ju jättemånga katter som ställde upp.
Märkligt att vissa inte fick några röster, utom er mattes... Varför röstade inte deras 2benta inte varje dag på sin kisse? För vår matte var det obegripligt.

=^.^=

Nosbuff

Sambo och Roxy sa...

Grattis till fina placeringar!!
Matte var också lite trött på att klicka på djuren.. men vad gör man inte för sina vänner?!?
Attans hopp-blom-kruka ni har (hade?). Den behövde kanske vattnas och någon ville hjälpa till? eller
Tasskram

NoOne sa...

Jamar mé..Alla Pälsklingar är underbara & vackra ♥
/Jam & Kram från oss!

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Mjau Basco, nu är våran blogg uppdaterad igen. Sigge hund ville se bilder när matte och hennes pappa och bror gick ngn vandringsled på -70 talet så det finns bilder där nu. mjau

Tass tass