Bascos Blogg

Bascos Blogg

torsdag 12 april 2012

Händelserik Onsdag....

Denna gång "glömde" matte inte bort att INTE ge Sambal och Cinnamon mat på morgonen innan vettisbesöket. Som vanligt försökte Cinna bryta sig ut ur transportburen. Väl inne hos vettisen gick allt bra, hjärta och lungor på bägge två lät bra, Cinna vägde 3 kg och Sambal 4,7 kg. Husse fick hämta dom på eftermiddagen. Dom fixade antagligen Cinna på förmiddagen för hon var pigg som en nötskrika väl hemma. Sambal däremot hade blivit sövd efter lunch, han var allt annat än klar i huvudet de första timmarna. Riktigt groggy. De röntgade hans tänder och det är något med hans ena hörntand, men svaret får vi inte förrän senare. Han hade ingen tandsten så tandborstningen gör väl susen antar jag. Sen verkar det som om de inte debiterade för det inställda besöket, jamarns bra där!

Efter vettisbesöket var matte och husse iväg med bilen som krånglade hela vägen till verkstan. Så fort matte blev tvungen att stanna till så la bilen av, hon kom på att om hon la växeln i friläge och gasade för att sedan snabbt lägga i en växel när det blev dags att köra så kunde hon fortsätta färden, men lite läskigt var det när plötsligt styrförmågan också la av. Till verkstan kom de i alla fall, sen kom domen. Generatorn trasig och det blev dyrt det. Bilen hämtas i alla fall idag.

Sen blev det till att jobba några timmar och under kvällen hålla koll på S och C. I morse var dom hungriga må ni tro.

Matte har glömt att lägga upp bild på sitt återbesök hos tatueraren, den är fortfarande inte klar, våra namn har inte kommit till än. Men den blev lite mer ifyllt och skuggad. Här kommer en salig blandning av foton.

Ha en bra dag
Basco

 Mys

 Ojojoj vad det snurrar
 Lite svårt att hänga med när man har en grunka runt huvudet

 Bäst att hålla i sig......
 Jag tar det mesta med ro....som ni ser
 Men Basco, man kan inte tvättas och dricka vatten samtidigt...
 Kolla in min rakade mage......

3 kommentarer:

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Mjau Basco, jamars tack för kattulationen, så många som kunde tassa förbi.
Nja varken jag eller matte vet exakt hur gammal jag är, eller ngn av oss här hemma, eftersom vi alla är hittemissar som kommit och knackat på hos matte här, så någonstans mellan 8 och 12 år, är jag/Tarzan, så det fick bli jamars 12 år ungefär, *Fniss*


Det var jamars kul på festen, för nu är det många som har åkt hem igen. Ses igen nästa år, eller rättare sagt, när Mina kompisar här hemma fyller år senare under året.
Tass tass
Tarzan

lillies lya sa...

Vilka fina bilder! Och kattueringen är alldeles fenomenalt tjusig!!!!
nosgos å gottisar
Maurice & Kajsa

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Mjausan,nu finns det bilder på oss från festen igår.
Tass tass/
Tarzan