Bascos Blogg

Bascos Blogg

måndag 30 april 2012

Vi är med hus!

Det är bokat!

Men först en liten berättelse om gårdagens flytt där matte och husse hjälpte till. Kunde ha gått riktigt illa. När de kommer till fastigheten har en granne kört upp sin bil utanför porten. Matte står på loftgången 3 tr upp och ser hur bilen börjar rulla nedför i backen med en liten kille på passagerarsidan. Precis bakom går en husse med sin skällis. Hussen lyckas dra undan skällisen i sista sekunden och bilen krockar in i ett träd. Matte rusar ner och fram till bilen och lilla killen. Nu var farten inte jättehög och den lilla killen verkade klara sig bra. Självklart rädd och skrämd. Hans pappa kom ut och var fly förbannad, förhoppningsvis på sig själv. Troligen släppte handbromsen av någon anledning.

Flytten gick i alla fall bra även om matte har lite träningsvärk i ryggen idag.

Tillbaka till huset. Jorå ser ni. Dom har skrivit på bokningsavtalet. Så det blir flytt till sommaren. En jättestor altan ska byggas och vi ska få en egen in-nätad uteplats. Men först måste en altan-dörr sättas in och alla vitvaror.  Så här ser i alla fall vedspisen i köket ut. Får i nuläget hänvisa till tidigare inlägg om ni vill se utsidan.
På vägen fram till huset mötte matte en liten orientalflicka som klev direkt fram och la sig på rygg för att bli kliad på magen, vi kommer nog lära känna varandra framöver misstänker jag. Det var loppis och tipsrunda i området och på bara en liten stund träffade matte på flera kollegor som också bodde därute samt grannar som är bekanta med delar av husses familj. Otroligt va?!

Det blir nog bra det här. Nä, dags att gå och lägga sig tror jag, alla andra sover djupt. Men först lite bilder på ansamlingen runt husse när han skulle laga, enligt matte, en jättegod köttgryta. Vi (inte jag) smakade på lite rött kött som är otroligt populärt hos dom andra, best friends forever......

Basco7 kommentarer:

Östgötakatterna sa...

Wow, så härligt att bli med hus... grattis!
Usch så hemskt med den lille pojken i bilen... tur att ingen blev skadad och jag förstår att pappan var förbannad, men jag hoppas att det var på sig själv, som sagt var :)
Finfina missar och rött kött... låter mums!
Ha en fin vecka <3

NoOne sa...

Så skönt att det gick bra...
Jamarn's vilkret läckert kök & Grattistass till Huset/Nospussar från oss!

Wikki sa...

Grattis till hus! Vad toppen ni får med uterastgård!!! NosPuss Wikki

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Roligt att ni får ett eget hus, med kattanpassad uteplats! Det ser jättefint ut, vi har kikat på bilderna och det ser så mysigt ut med de röda "stugorna" :) /Fjutten

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Jamarsgrattis til det fina huset som ni ska flytta till i sommar. Tassarna upp.

Tass tass

Findus, Isak och Rasmus sa...

Skoj med eget hus! Tänk att kunna ha trapprace mitt i natten. ;) Och innätad uteplats låter jättemysigt. Kurr och burr.

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

GRATTIS till huset !
Låter härligt med egen in nätad altan :)