Bascos Blogg

Bascos Blogg

tisdag 16 april 2013

Hopp, hopp, HURRA! För Cinnamon som fyller 2 år idag..

matte glömde minsann inte hennes dag. Nu är det dags för oss alla inom en snar framtid att fylla år. Det är väl nästan så för många missar och säkert för flera av er mina vänner, det är ju den tiden på året då många småttingar ser dagens ljus för första gången. För många blir det en varm och trygg plats att födas på, en härlig framtid och ett bra liv, men för väldigt många mer ser det inte ut så. Snart är katthemmen och jourhemmen överfulla av just kattmammor och deras bebbar. Det finns inte nog med hem för alla de som kommer behöva ett. Tänk om inte mitt katthem och min akutmatte hade kunnat ta hand om mig, mamma, Sambal och Harissa. Då hade matte och husse aldrig vetat om oss, älskat oss och värnat om oss som dom gör inklusive så klart mina övriga syskon i vår familj.

Så jag jamar som Wikki gör, STÖD ditt lokala katthem eller någon annan organisation, på vilket sätt du än kan. DU behövs!

Cinna älskar att hoppa efter studsbollar och allt annat som gör livet roligt. Så därför säger jag HOPP HOPP Hurra på din dag!

 
 
 
Basco


 
4 kommentarer:

Hjulia huller om buller sa...

Vi kattulerar Cinnamon på 2 årsdagen!
Hip, hip!
Kurra, kurra, kurra, KUURRRAAA!!!

=^.^=

Nosbuff

Sambo och Roxy sa...

Grattis allihopa! Dels på födelsedagarna och dels att ni fått den husse och matte som ni så väl förtjänar!

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Har den äran att KATTulera dig Cinnamon på 2-års dagen !
Hoppas det blev MYCKET bus med studsbollar och extra gottig middag :)
Nospuss o Tassklappar

Alice sa...

Massor av kattulationer till Cinnamon på 2 årsdagen!
*nosbuffar*