Bascos Blogg

Bascos Blogg

måndag 22 april 2013

Jag ska bli recensent...

åt Grizzly Zoo.            

Blev kontaktad av dom på bloggmailen som undrade om jag ville ingå ett samarbete med dem. De kontaktar utvalda bloggare som de tycker har läsvärda bloggar...."Guu va Stolt jag blev, "rodnar"!"

Vi får se framöver vad mera vi kan samarbeta om men till en början ska jag...och så klart resten av la familia, få recensera delar av deras kattleksaker. Satt länge och fundilerade på vad jag skulle välja, matte kom med några bra råd som jag faktiskt följde till viss del. Jag är ju en hejjare på lösa problem så hon tyckte att jag borde få gnugga hjärnknölarna lite och då valde jag ett aktivitetsspel, för hon har ju alldeles rätt.

Grizzly är vad jag vet, det enda stället som säljer kackerlackorna som vi tycker så mycket om. Och de har vi ju redan flera av så det kunde jag ju inte välja, istället blev det en swingleksak, en rund leksak med en boll och en mus och en förpackning med gummibollar. Måste ju tänka lite på de andra med. Mattes förra misse Spöket älskade att springa omkring med dom där gummibollarna och nu ska vi få testa dem. Ja, jättekul ska det bli. Jag läääängtar! Och vet ni vad, jag kommer få hem alla dom här leksakerna ända fram till dörren, adresserat till MIG!

Basco

 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt ! Grattis till det fina uppdraget!
Lena

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Jamars spinnade det låter att gå med som recensent, mjau
Du får jama vidare om hur det går.

Tass tass

Findus, Isak och Rasmus sa...

Så roligt! Ni kommer säkert att ha jätteskoj när ni testar sakerna. Bra med lite hjärngympa också! Kurr och burr.