Bascos Blogg

Bascos Blogg

måndag 5 augusti 2013

Kattsamling på tomten...

som mest har vi varit fem individer tillsammans på tomten om husse och matte har med sig varsin av oss ut. Småknattarna och så Solan. Det är ganska många individer och alla har olika agendor. Småttingarna vill bara busa och klättra i träd. Solan softar i skuggan och får agera lite storebror. Personligen går jag bara ut för att få i mig lite gräs. Jag har blivit fegare med tiden och tycker mycket är läskigt utanför nätdörren, men innanför där är jag kung. Soya har gått från harigochbarahängapåaltan till att bli värsta nyfiken på allt utanför altanen, vet inte vad som hände, men plötsligt släppte hans rädsla och nu står han och skriker högst för att få komma ut.
 
ALLT är jättespännande....(tom spadar.....)
 
 
2 look a likes?
 
 
Det var det här trädet som Snöa sprang upp i, hon har inte gjort om det. Om ni tittar noga så sitter det en ringduva på en av grenarna. Den och sin partner är här varenda dag och äter mat:) liksom ett gäng gulsparvar och andra småfåglar som jag inte kan namnet på.
 
 
Inatt fick matte halvvaka över mig, sent igår kväll började det skumma ur munnen på mig, tydligen hade jag varit och tuggat på en krukväxt som matte fått i present, en paprikaväxt. Det är i alla fall den enda rimliga förklaringen. I varje fall så blev det inget mer än dreggel, matte försökte skaffa info över om växten var giftig eller så, men den var nog bara kryddig. Ingen diarré eller andra symptom på förgiftning.
Växten är bannlyst till utomhus tsv.
 
 
Vad sägs om några bedårande kattungebilder igen, det kan väl ingen motstå?
 
 
Min, bara min...

 

 
Nähä, för den lirar jag också mé....

 
Må gott i värmen
 
Basco
 
 
 
 
 

1 kommentar:

Mimmi,Tarzan, Sessan sa...

Jamars fina bilder på er alla, och kattungebilder, tassarna upp!