Bascos Blogg

Bascos Blogg

måndag 21 november 2011

Cinnamon och garderoben....

hon har länge suttit och suktat över att kunna hoppa upp på garderoben där vi stora missar gärna lägger oss högt över våra tvåbentingar, men det var inte förrän igår matte hörde turbulens i aktuellt rum. Efterforskningar gjorde gällande att lilla tjejen äntligen tagit mod till sig. Hon stod uppe på garderoben och utforskade taket, väggarna och så klart filten som vi ligger på. Jaha, tänkte matte, får se om hon kommer ner på egen hand och lämnade rummet. Men se, det var inga som helst problem för nästa gång matte såg till henne låg hon i stora hundtransportburen och sov......(Kan tillägga att för Arwen tog det ca 1,5 år innan hon vågade ta skuttet...)

Hon är rolig Cinna, när det är utfordringsdags följer hon matte i hasarna, ser till att Soya får sin "lightmat", att våra övriga skålar blir välfyllda, (hon är framme vid varenda en och tittar). Sen vet hon var hennes skål står och hoppar upp på diskbänken och väntar ivrigt på sin ranson.

Hon pratar en del också, när hon blir frustrerad eller vill leka, då gör hon några gutturala läten....själv går jag omkring och piper när jag inte hittar henne......

Snart kommer det en massa människor hit och ska besiktiga vår bostad, vi får väl rymma upp på garderoben om det blir för mycket stök.....

Ha en bra måndag på er

Basco

4 kommentarer:

Findus, Isak och Rasmus sa...

Cinnamon verkar vara en pigg och nyfiken tjej. Tänk att hon redan varit uppe på garderoben! Kurr och burr.

Hjulia huller om buller sa...

Hon är en modig tjej, Cinna!
Gulligt av henne att inspektera att allas matskålar är klara innan hon får sin. Vi hoppas att besiktningen inte blir så tufft för er!

=^.^=

Nosbuffar

NoOne sa...

Mjoj...Så högt törs ingen av oss "tassa"..
Ha en fin Måndag ni mé/Jam & Kram från oss!

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Mjau så mopdig ni är allihop
ska eraqn lgh besiktigas, ska ni flytta?
Mjau nu har vi äntligen fått uppdatera våran blogg, så tassa gärna in hos oss, mjau

Tass tass