Bascos Blogg

Bascos Blogg

fredag 17 februari 2012

Klockan är tidig.....

och Cinnamon sitter i mattes knä framför datorn. Hon har blivit en riktig knäkatt, i alla fall varje morgon, då krigas det mellan Soya, Arwen och Cinnamon vem som ska få mysa där. Det brukar bli i turordning. Själv ligger jag uppe på garderoben och trynar lite efter lite frukost. Idag väckte Arwen matte jättetidigt genom att spy på golvet i sovrummet, sen var det ingen idé att gå och lägga sig tyckte matte.

Igår ringde våran vettis angående Sambal, nu går han på Metacam för vettisen trodde att han hade ont i munnen. Nästa vecka ska han in på koll.

Vad händer i helgen då? Inte mycket tror jag. Kanske ska matte jobba lite extra på lördagen, ska i alla fall försöka få så mycket mys det bara går.

Ni har väl inte missat Wikkis senaste superbraiga kanonidé? Hittekattsbandet. Matte ska beställa men det får vänta några dagar. Så klart det ska stödjas säger hon.

Nä, nu har matte inte tid längre att skriva.

Så mina vänner, ha en bra helg.

Basco

4 kommentarer:

NoOne sa...

Mjaaa,detta Hittekattsband har vi köpt + att det öär med på vår sida "Sträck ut din tass" :)
/Jam & Kram från oss!

pelle sa...

Låter myyysigt med mycket mys! Själv får jag vakta huset i helgen för mina tvåbenta kommer och går om varandra, de jobbar. Fast de e nästan alltid nån hemma så ensam är jag inte länge. Tass tass kompis och ta väl tass om de dina.

Nea theCat sa...

Skickar spinnhealing till stackars Sambal.

Nosgos

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Mjau, Mjau, kolla, vi har två videos hos oss, om ni vill se, *fniss*
Liiite dålig kvallité, är filmad med mattes *AJFÅN*

Trevlig helg på er alla