Bascos Blogg

Bascos Blogg

tisdag 21 februari 2012

Möblemang....

Ähhh, fattar ingenting, plötsligt stödde inte min webbläsare blogger.......så nu har jag installerat Google Chrome för att få tillgång till bloggen. Sen provade matte att lägga upp ett försök till nytt huvud, hon är inte helt nöjd, så den jobbas det med fortsättningsvis, men det är något liknande hon vill ha där säger hon. Tja, mig gör det ingenting, där ser man ju hur ståtlig jag blivit som vuxen och hur pytte jag var som liten, men jag tycker nog att man känner igen mig i alla fall på bilderna.

Nu håller vi tassarna att Kira återhämtar sig bra från sin operation som verkat vara väldigt komplicerad, och vilket gensvar det gav för hennes veterinär räkningar, alla era tvåbentingar som bidragit ska slå sig för bröstet tycker jag.

Igår kände matte lite vårkänslor och tog bort dom där plastgrenarna av granris som hon haft på balkongen, plötsligt kom jag ihåg hur jag brukade hoppa upp på räcket och försökte mig på det idag, men vågade inte riktigt, vänta bara, vilken sekund som helst så står jag där och blickar ut över innergården (och tyvärr bortjagad av matte) som trots kattnät blir jätteorolig, snart står nog Cinnamon bredvid mig också den lilla härmapan.

Kollade på tv:n idag som visade ett program om kråkor, trist kan man tycka, men det visade sig vara väldigt intressant. Dom är ju RIKTIGT smarta. Man gjorde allehanda tester som visade att de hade en intelligens som ett litet barn......och en familjestruktur som människorna har...det ni!

Hur gick det för Sambal då, jo, han ska in och röntga sina tänder. Vettisen sa att det var svårt att se något utan röntgenbilder, men han har klart infekterat tandkött på vissa tänder. Sen blev han lite rädd när matte och han satt i väntrummet, plötsligt kommer det in en glad Boxer och ut från ett undersökningsrum en säkert irriterad kungspudel, de börjar så klart att skälla på varann, inte nog med det så dök det upp ytterligare 2 hundar. Det blev ett väldans liv och han satt där som ensam katt. De fick snabbt komma in i undersökningsrummet i alla fall och där skötte han sig exemplariskt, han lät vettisen titta i munnen utan att matte behövde hålla i honom, bra brorsan!

Husse har varit sjuk och hemma med oss i två dagar, nu börjar matte känna sig risig, får se om hon också blir hemma med oss, tycker jag bestämt att hon ska överväga faktiskt.

Nä, nu ska vi se om det går att lägga upp det här inlägget som blir det första för Chrome...

Ha det
Basco

2 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Ni är så fina! Nosbuff

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Så duktiga ni är hos veterinären.
Håller oxå tassarna för kira.
Tass tass