Bascos Blogg

Bascos Blogg

onsdag 24 oktober 2012

Har glömt bort....

innan mattes och husses resa så var hon på ett snabbesök på Stockholms Katthem för att titta över brandskyltningen. Var ju tvungen förståss att titta på alla missarna också. Kolla in dom här skönheterna...
 
 
nu var det ju flera veckor sen besöket och matte kommer inte ihåg vad de hette, kan hända har de också kommit hem till sina föralltidhem får vi hoppas. Men den här lilla tjejen var så pratglad och kelen att hon nästan trillade av möbeln hon satt på när matte kliade henne bakom kragen. Hon hade dessutom på sig en tröja för att inte komma åt ett sår som uppstått.

Sen spottade matte denna ursnygga dam, liknar Venus som bor i USA.

Tror att det här är Mandy som för tillfället fick vara ute några timmar ur sin bur, otroligt social misse.
 
Så, en liten uppdatering från här hemma är väl på sin plats. Chili får sina dagliga promenader, nu har matte märkt att det går att springa med honom vid sin sida också så länge han inte blir skrämd. Kanske blir en joggingkatt till sommaren?!
 
Kanhända fryser Arwen om sina tassar, säkert skönare att sitta på lite fluff än på golvet.
 
 
Mattes fågelstation har dragit till sig en jätteflock av skator, dom rensar stationen på mat på nolltid. Sitter här inne tillsammans med Soya och blir inte så lite frustrerad. Hörni! Spara lite till småpippina också.

 
Sen satte husse igång värmen ordentligt i huset genom att tända brasan. Harissa och Chili placerade sig strategist för att få mysa lite extra mycket. Blev lite för varmt för syrran efter ett tag så hon gick ner på golvet och svalkade sig.

 
Chili blänger, måste du dra fram den där blixtmojängen hela tiden, vill ju vila ostört!

 
Sambal gillar ju en massa bus och den bästa platsen är i vår hall, stor och rymlig och man kan hoppa efter bollarna utan att riskera hoppa in i något.

 
Soya har blivit mycket mer kontaktsökande, ligger numer varje dag i soffan och gosar. Det gjorde han inte i lägenheten. Har tydligen inget emot att vara reklampelare för snusdosor heller.

 
Nu har jag fullutbildat Cinnamon till andre bordstjuv, hon och jag gör våra raider mot tallrikarna. Hon är dessutom lika envis som jag och resultaten brukar inte vänta på sig.

 
Dom andra kökskatterna har ju lite hyfs och uppfostran kvar i kroppen i alla fall, sitter snällt och väntar på att det ska bli något över.

Avslutar med en bild tagen på altanen i solnedgången. Nu börjar det bli kyligt ute säger matte, vet inte vad hon pratar om. Det är ju superskönt att sitta där ute länge. Jag har ju päls så jag klarar mig.

 
Sist och kanske minst har jag fått titta på den här bilden. Tydligen väntar en överraskning i morgon, vet inte vad men jag återkommer i frågan.
 
 
Ha en bra dag
 
Basco
 
 

3 kommentarer:

Hjulia huller om buller sa...

Härliga bilder på både på er och katterna på katthemmet!

=^.^=

Nosbuff

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

mjau,så fina bilder på er alla.
Spinnande vad som händer i morgon med den däringa bilden på kissen.
Tass tass

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Härliga bilder på er och kathems katterna.
Håller tassarna i kors för att att i alla fall en del hunnit få alldeles egna hem nu !