Bascos Blogg

Bascos Blogg

onsdag 23 januari 2013

Ett kattvänligt bad?

nä, tror inte alls på det där. Finns inga kattvänliga bad. Antingen är katten badvänlig eller inte. Jag är INTE! Badar inte alls om jag själv får bestämma. Nu tog matte ett i hennes ögon, välbehövligt ett, i veckan och försökte locka mig till att i alla fall hoppa upp på kanten. Nope, inte ens dit ville jag ta mig. Låg på ett bra och väl tilltaget avstånd från badkaret. Fast det fanns ju andra som var mer än villiga att (inte bada) men hålla matte sällskap och lillfröken var nästan på väg i. 
 

Måste berätta en grej. Sambal som helst kelar med/runt Arwen eller Chili vid sovdags i sängen kom fram till matte en kväll när hon hade lagt sig. Inga andra missar i närheten. Han vågade sig fram helt ensam och tyckte att det var störtskönt att bli kliad runt halsen och bli klappad. Trampade omkring på täcktet och hade svårt att dölja att han gillade det. För matte var det ett mycket speciellt tillfälle. Bara hon och Sambal och hon hoppas så klart att det kommer hända igen. Sen har Cinnamon blivit en slags guardiancat bakom mattes huvudkudde. Så fort matte går och lägger sig är Cinna där och sover hela natten igenom i "egget", tills det är dags att gå upp. Det är väl det närmsta man kan komma att ha en katt som delar på huvudkudden utan att göra det.


Sen har söta lillfröken en förmåga att lägga sig på en del märkliga platser och sussa in, som i våran bollbana....och i mattes tvbilaga, det är bara hon som får så konstiga infall, vi andra har ju redan testat och hittat våra favvoplatser att softa på. Fast hon är ju där också, men vill väl ha lite mer alternativa/strategiska platser att vara på kanske.
 
Tänkte avsluta med såna dära mysbilder på mina syskon och våran extramamma. Idag är vi mycket större än hon men vi tycker ibland att det är himla gosigt att få vara i hennes närhet, som ni kan se.
 
 

 
Kram på er
 
Basco

3 kommentarer:

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Finns inga kattvänliga bad. Antingen är katten badvänlig eller inte *fniss*
Jag är en badvänlig katt jag :)
Tyvärr har vi inget badkar här hemma , det hade jag nog gillat att bada i annars :)
Myspysiga bilder på er !

Dui och Deco sa...

Bad kan de ha för sig själva,det är verkligen inget man vill råka ut för! Vila härliga mysbilder! Nosbuff

Alice sa...

Jag håller helt med dig angående bad!
Jamarfina bilder på er!
*nosbuffar*