Bascos Blogg

Bascos Blogg

söndag 16 juni 2013

Finbesök av Elektra....

mattes kompis dotter som fyller 8 år. Hon gjorde oss den tjänsten att sortera upp alla våra leksaker, visst gjorde hon ett bra jobb?

 
Har varit lite murrigt här de senaste dagarna i form av Svenskt sommarregn, tom Solan tog skydd under skottkärran och vi andra höll oss inne....
 
 
Nu börjar det likna något både på tomt och i hus, vi har fått tillbaka ytterligare ett rum att busa i när alla "förrådssaker" har flyttat ut till just det, förrådet! Faktiskt spännande att vara där just för att det varit förbjudet område iom att dörren varit stängd. Finns en del kvar att göra men inga jättegrejer och den där vinden är tydligen ett jätteförbjudet område för oss, det blir nästa utmaning att ta sig in i......
 
 
Cinna tar chansen till ett grusbad, selet är lite för stort för henne så hon lyckas ofta kränga in något ben innanför, men matte och husse är ju alltid i närheten och kan fixa till det när det blir lite tokigt.
 
 
Arwen kelar på sina villkor, gillar oftast inte att bli kammad, men igår gjorde hon ett undantag och så mycket hår som släppte, fast hon är korthårig så hade hon en del tovor i pälsen. Hon tyckte det var så skönt så hon bara välte ner bredvid matte som tog chansen att gå igenom hela hennes beklädnad. Sen la hon sig förnöjt på soffan.
 
Det har blivit tillökning hemma hos Masala. En svartvit kille som heter Taz på ett par år. Hans fd ägare hade två missar som behövde komma till nytt hem och Masalas husse tog emot Taz. Det har gått sådär nu i början för han matvägrade i över en vecka, vad han än blev bjuden på. Han hålls just nu inne i hussens sovrum för att få ordning på maten, sen ska han sakta introduceras till Masala, hoppas att allt går bra. Matte har varit där och hälsat på, hon tog med sig makrill i tomatsås och flörtade lite med honom, vips så kom han för en stund ut från sitt skal och blev världens goskille som inte fick nog av kel. Det är nog en hel del stress som ligger bakom matvägran och kanske hjärtesorg, att inte kompisen är med och så kanske han saknar sin gamla matte. Men jag vet att han kommer att få det så bra där han är för hussen i huset har ett stort hjärta och vill bara väl.
 
Ha en skön söndag på er
 
Basco


 
 
 
 
 


 
 

2 kommentarer:

Alice sa...

Visst är det spinnande med förbjudna områden!
Fina bilder på er som vanligt!
Vi håller tassarna för att Taz börjar äta och att han känner sig hemma snart.
*nosbuffar*

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Jisses vilken mussamling ni har :)
Här har det också regnat en hel del dom senaste dagarna :(
Hoppas det slutar upp med det snart !!
Jag tycker också det är spännande med förbjudna rum och utrymmen.
Matte o Husse är inte speciellt glada på mig när jag nu lärt mig att peta upp kompostgallret och tassa in i vardagsrummet när dom inte är där :)