Bascos Blogg

Bascos Blogg

lördag 22 mars 2014

Återkoppling, herre på täppan och lite annat!

Xantippa! Jag skrev till kontaktpersonen som hade hand om ärendet "Gumman", och fick följande svar att hon har det rätt mycket nu men kommer kontakta de som har henne och återkomma vidare i ärendet, det hon visste var att hon hade problem med sin försäkring pga tarmen. 
 
Matte fick för sig att göra lite förändringar i huset, då flyttas en massa möbler omkring om vi är ju inte sena med att undersöka! Fast den här gången kom syrran först och högst, något jag verkligen INTE gillar!
 


 
Får väl ge mig då!!!!!

 
Men det kan ju bara gå på ett sätt....
 
 
Lite revirpinkande grabbar, lite överallt!
 
 
och en liten lady som vågar sig fram!
 
 
Vet ännu inte vad den sköna damen heter, men hon är lika intresserad av oss som vi av henne, igår var det lektajm på tomten tillsammans med Sippa och Frasse för hennes del.
 
 
 Vi andra kunde bara titta på!
 
 
Solan hängde på Soya igår som ett plåster och härmade honom i vad han nu pysslade med, märks att han vill ha social kontakt med oss för han är här flera gånger om dagen, sätter sig utanför vardagsrumsfönstret och glor in och det funkar för oftast är det någon som kommer ut och hälsar på honom.
 

 
 
Hur ska jag avsluta det här inlägget då, tja, lägger upp en bild på Arwen när hon uttryckligen ber matte plocka bort den där fotoblixten, ps kan bara hålla me`!ds

 
Vi ska ju mysa!
 
Basco
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej o tack för att du kollat upp gumman. Då lever hon fortfarande!? Hoppas tjejen som hade hand om gummans ärrnde hör av sig! Vissa kattöden kommer man aldrig att glömma<3 Xantippa

Alice sa...

Visst är det dåligt att vissa möbler inte tål lite herre-på-täppan-lek? Vi tycker det är så kul att höra att ni har så många grannkatter som kommer och hälsar på er och vill vara med och inte bara gruffa.
*nosbuffar*

Anonym sa...

Hej och jam!
Det var inte igår, Nu är vi tillbaka efter en lång tids vila från bloggandet. Jag Felix Myrin, om ni minns mig *fniss* så har vi startat en ny blogg, bytt blogg från blogg.se till worpress nu. (Vi är fler som bloggar i samma blogg, min matte och lotsas syskonen)

Jag och matte fick nog av blogg.se som bara krånglade. Nu hoppas vi att det här ska fungera, å jam, det har det gjort hittills. Vi gick med i wordpress feb 2013 och då hade vi bara bloggen som en hem sida. Ingen kunde varken gilla eller kommentera våra sidor. Men nu har vi öppnat kommentars rutorna i stortsätt på alla våra bilder, kurr kurr.

Det har ju hänt lite saker sen sist, vi har nu blivit en större familj, så ta och tassa in till oss, så får ni vet mer. :)

Jag ser här hos er också, att det har hänt en massa saker. Så mycket fina bilder!!! Så jamar kul att få se er igen, NosPuss från mig Felix och mina lotsas syskon hälsar, kurr kurr. :)

Mimmi,Tarzan, Sessan sa...

Mjausan Basco, vi tassar in här fast vi har haft en del problem med att tassa hos alla, av ngn anledning, är nog våran dator som är seeeg, men vi ska försöka få datamaskinen i gång igen.

Jamans kul att hälsa på er igen
fina bilder som vanligt

Tass tass