Bascos Blogg

Bascos Blogg

fredag 14 mars 2014

Fotomodell för en dag!

Och det var inte framför matte jag poserade fint utan för en mycket duktig fotograf som till och med la sig ned på smutsiga golvet för att försöka få bra bilder och visst är det skillnad från en mobilkameras snabba klipp mot en riktig kamera med schyssta objektiv! Jag ska berätta varför vi blev fotade en annan dag, men tills dess så får ni kika lite på bilderna!
 

 
 
Fina, eller hur!
 
Den enda som inte ville ställa upp var Arwen, hon låg och tryckte under soffan hela tiden, det är synd för det var lite av anledningen också att fotografen kom hit. Lite bra bilder till katthemmets blogg, men vad gör man när rädslan är större än nyfikenheten. Då får mattes bilder duga på henne.
 
Jag vet inte om det är för att det är vår i luften men vi har fått flera besök av damer på vår tomt och i närområdet. Kolla in den här skönheten!
Fullt fokuserad på Harissa som just då var ute i koppel och matte kunde inte gå närmare för att få en skarpare bild och igår kväll dök en annan skönhet upp på altanen, en raskatt kunde matte se att det var men vilken sort är hon inte så duktigt på. Alla var jätteintresserade och nyfikna och hon tillbaka tills Snöa jagade iväg henne med vrål som kunde väcka hela grannskapet.
Bosse kommer förbi mer och mer, tyvärr så anser han att vår tomt är hans och det blir en del tjafs mellan alla grabbarna som ska försvara "vår" tomt. Lyckligtvis verkar det vara mer skrämseltaktik alla kör med mer än fysiskt handgemäng. Dom får nog lov att reda ut det där för det är trist att det ska bråkas.
 
Nu är det helg och vädret kommer försämras säger dom, jag håller alla tassar på att dom har fel. Vill kunna njuta i solen och gå ut och äta ett grässtrå eller två. Ha en bra helg vänner!
 
Basco

 


 


2 kommentarer:

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Jättefina bilder på er !
Här nere håller vi också tassarna för att vädergubben på TV har fel gällande väderprognosen för helgen.
Tassklappar o Nosbuffar

Alice sa...

Jamarfina kort på er! Ni är ju riktiga supermodeller! :)
Hoppas ni får en härlig helg utan bråkiga besökare
*nosbuffar*