Bascos Blogg

Bascos Blogg

fredag 1 april 2011

Förra helgen tog matte semester....

för att kunna vårda (VAB:a) mig, sen var hon ledig hela veckan och det tyckte vi var så bra. Men, allting har ett slut och nu måste hon börja jobba igen för att dra in kosing och betala alla dyra veterinärräkningar. Så himla tråkigt tycker jag, det är ju roligare när hon och husse är hemma. Igår spenderade hon hela dagen med oss och på kvällen var hon iväg på det första styrelsemötet med Stockholms Katthem

Hon kom hem ganska många timmar senare och husse hade precis kommit hem han med och gett oss käk. Matte ursäktade sig med att det faktiskt tar lite tid att sätta sig in i en ny styrelse. Ja, ja, vad vet jag om det. Sen brast det för oss totalt, vi hoppade, skuttade, sprang om vart annat och jagade varandra. Därmed visade vi på hur glada vi var att de var hemma. Alla bidrog skarpt till det kaos som utbröt. Inte en enda matta låg där den skulle. Pulsen hade väl lagt sig någorlunda när det var dags att sova och vi blev ganska trötta av allt spring så i morse fick dom sova till 06.30. Matte gjorde stora ögon när hon såg vad klockan var.

Sen har hon en plan våran matte, hon vill köpa en sak till oss, men den är så himla dyr så det får nog vänta ett tag. Hon fick upp ögonen på den när hon tittade på Animal Planet, Cats 101 och tänkte att en sån där skulle Soya ha, för att få lite hjälp med hans midjemått men också för att vi andra ska få lite utlopp för alla energi som vi har. Catwheel kallas aktiveringsleksaken och står nu på hennes attköpalista. Jag tror inte Soya får ha den ifred om jag känner oss rätt.

Dagen ser ut att bli lite kall och gråmulen åsso är det 1 april, bli inte lurade nu!
Jag hoppas att ni får en bra dag därute. Det är ju i alla fall helg för de flesta av er snart.

Basco

7 kommentarer:

lillies lya sa...

flygande mattor är bra!! Det är också så skönt att höra/läsa att du mår så bra nu att du kan härja runt som tidigare! Det var mattes VABande som gjorde susen!!

nosgos, buff, gottisar å sånt
Maurice & Kajsa

NoOne sa...

Här tänker vi inte få "luren tassar" ;)
Jamarn's skönt att du mår bra,vännen /Jam Kram & NosePûssar från oss!!

Kattson sa...

Det var bra att ni blev ordenligt omhändertagna av matte hela veckan. Nu får du se till att hålla dig frisk. Och vi ser fram mot att få se den där leksaken snart.

Dui och Deco sa...

Låter som det är någon som är pigg! Skönt. Nosbuff

Nea theCat sa...

Injamar med Dui och Deco. Låter precis som någon är jättepiggelin nu. Underbart.

Det var ett fint hjul men det var lite dyrt.

Nosgos

Findus, Isak och Rasmus sa...

Det var säkert det bästa både för dig och matte, att hon hade möjlighet att ta ut semester när du inte mådde bra. Förstår att ni blev överlyckliga när matte och husse kom hem. Det är ju alltid skojigast när alla är på plats... Mattor behöver absolut flyttas om emellanåt. Det blir så tråkigt om de bara ligger platta och stilla. Kurr och burr.

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

mjausan, här flyger mattorna oxå, så det bara ryker, *FNISS*
Nu är vi sååå nyfikna på den däringa leksaken, mjau.

Tassetass
Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan