Bascos Blogg

Bascos Blogg

tisdag 30 augusti 2011

Flera kameler i repris....

återigen har vi drabbats av tvåpuckliga varelser på fyra ben. Den här gången ställde cirkusen upp sig bara några meter från mattes parkeringsplats. Får se om matte tar med sig kameran ut och ger lite bildbevis....Det är tur att de bara uppträder idag och sen får vi tillbaka gräsmattan som vi annars har som utsikt.


Det var tydligen inte bara pucklar som stod och betade i gräset, även lamor, zebror och någon form av oxdjur......


Jaha, vad har hänt sen sist då, hm, låt mig tänka. Just det, Harissa går också på Metacam nu, hon är lika ilröd om samma två framtänder som Sambal så det blir till att rycka även hennes när hans är gjorda. Vettisen kommer skriva ihop någon form av protokoll på det här, hon är mycket förundrad över detta och har inte fått några svar på varför det händer, samma tänder på alla oss tre och att vi har så pass låg ålder.

Annars bjuds det lite på spraymynta titt som tätt, här är en rusig Arwen mycket upptagen med en myntadoftande leksak......

Soya behöver ingen mynta för att se ut så här. Det här är myskillen i egen hög person, blir olycklig om han inte får frukostmys med både husse och matte, sen gärna lite lunch och eftermiddagsmys i sängen med husse när Tv:n slås på och så klart toamys.....


Koncentration på hög nivå (bokstavligen) :) 

Inte så mycket koncentration, mera bläng, bläng......


äldstekillen vill också visa att han är duktig på att slappa.....nu blir jag nästan förnärmad, inga bilder på mig och Sambal. Det får matte kompensera nästa gång tycker jag, kanske med en Youtoube-snutt, bara hon kunde ta och lära sig hur man gör.

Just det, vi har jagat gurka också! Men det blev inga bra bilder så matte lägger inte upp några.

Annars märks det att det börjar bli kallare ute, inte lika kul längre att ligga på balkongen, vi hittar tillbaka till alla varma platser inne i stället.

Ha en murrig vecka! På återhörande

Basco

8 kommentarer:

Findus, Isak och Rasmus sa...

Oj, vilka stora fyrbeningar utanför er! Mycket spännande att titta på där, minsann. Mynta i alla former är toppen, tycker vi. Både torkad, spray och i mjölklinser. Mums! Kurr och burr.

NoOne sa...

Baw,myyystassar/Jam & Kram!

Anonym sa...

Ytterst mystistiska puckeldjur må jag säga. Såna har jag då aldrig sett förut.
Bilderna med bus och mys är jättefina. Kurr!

Dui och Deco sa...

Vilken bildbomb! Vad fina ni är! Märkligt med era tänder.Nosbuff

Nea theCat sa...

Är katterna släkt? Funderar på om det kan vara något ärftligt? Låter konstigt att det drabbar en efter en hos er.

Krya på dig Harissa!
Nosgos

Klosterkatterna sa...

Nämen... har ni OCKSÅ en girmus?!? *stora ögon* Nu måste jag verkligen jama allvar med matte så att vi också får en... det går helt enkelt inte an att vi skall vara girmus-lösa när alla våra vänner har!

Tass från Imma, abbemissa.

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Men jisses vilka konstifika djur *tittar storögt*.
Antar att "mina" långhåriga kossor kan slänga sig i väggen ??!!
Mycket konstifikt med era tänder tycker jag och matte , vi undrar oxå om ni är släkt så det är något ärftligt ??
Ser att ni har en Tirmus , jag har en Girmus :)

basco sa...

Visst är vi släkt, vi tandproblemisar, vi är ju syskon....när det kommer till den där Tirmusen el Girmusen så tar ju myntan slut väldans fort, då sprayar matte ner den med lite på flaska så är den som ny...och vi blir helt till oss.....:)