Bascos Blogg

Bascos Blogg

fredag 26 augusti 2011

Inte skrivit på länge....

för matte har haft fullt upp. Husse är uppe och vandrar utmed Kungsleden och har varit borta sen i söndags och matte har börjat jobba igen, så det har inte funnits så mycket tid till att skriva ner något här. Men snart återgår allt till det vanliga för husse kommer hem imorgon.

Måste i alla fall ta upp en sak och det är att Södertälje Katthem behöver hjälp. Precis som många av mina vänner här i bloggvärlden vill jag såklart att katthemmet ska få vara kvar. De behövs! Bara de där skrivbordsnissarna kunde fatta det också.....Annars har det väl inte hänt så mycket här på sista tiden, förutom att matte nu kattsäkrar bäddsoffan från hår.....

Vill passa på att bjuda in er till Stockholms Katthems öppna hus den 4 september mellan 13-16. De kommer att ha loppis till förmån för katterna. Matte kommer vara där och jobba.

Ha en bra helg

Basco

4 kommentarer:

NoOne sa...

Roligt att höra tass från dig..Mjaaa,detta med Katthemmet är så bra att det sprids & att det finns Pg att sätta in en valöfri summa på :)
/Jam & Kram från oss i ☼

Dui och Deco sa...

Kul att ni tassar igen. Ibland är det mycket.Nosbuff

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Mjau jamars kul att se dig igen, var ju ett tag sedan.
Matte har oxå vandrat på naturvandrings stigar förr, men inte så mycket nu för tiden säger hon.
Mjau, vi har oxå satt in denna banner på våran blogg, så den finns på alla kattbloggar har vi läst, så det kan hjälpa Södertälje katthem att få vara kvar framöver.
Vi bor inte i Sthlm så det blir lite långt säger matte.
Tass tass.
Ha en jamars Trevlig helg

Nea theCat sa...

Kattsäkra bäddsoffan från katthår? Vad skall det vara bra för? En bäddsoffa, soffa eller sängar är ju så mycket bättre med katthår!

Nosgos