Bascos Blogg

Bascos Blogg

tisdag 25 oktober 2011

Uj, uj, uj....

nu är det mycket här. Matte har knappt tid att hjälpa mig med bloggen. Fullt upp på jobbet, fullt upp med andra uppdrag också, så det kanske tar ett tag innan vi hörs av igen.

Idag fick matte nåt form av bidrag från jobbet och handlade hem kattsand mm, hon hittade även en ny leksak till oss, en laserpekare som snurrar av sig själv. En Ba Da Beam. Men smarta som vissa av oss är så var ju själva manicken mycket roligare för den både lät och snurrade. Men några av oss tyckte den va lite rolig i alla fall och jag ska inte nämna några namn, men börjar på A och slutar på n fick sig en lite norsk fylla efter att ha snurrat runt lite för mycket efter den där pricken. Så den ska ju absolut vara under överseende av hussar och mattar när man leker med den.

Uppdatering på Soya är att det börjar arta sig. Han äter sista medicinen denna vecka och sen blir det till att tvätta hakan och pormaskarna med jämna mellanrum. Han var hos vettisen igår och hon klämde ut en rejäl, äcklig massa. Inga bakterier hittades så medicinen verkar ha funkat. Han blir ju lite fnattig när matte ska ge honom tabletterna, väldigt vaksam, så hon måste ju lura honom varje gång för att få i honom dem.

Jag hoppas på att matte snart har mer tid till att blogga, så jag får väl säga so long så länge och på återhörande.

Basco

2 kommentarer:

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

MEN Basco, vi kommer att sakna dig, så bli inte borta alltför länge och säg till matte att hon får skyndar sig, med det hon håller på med, maju

Tass tass på dig vår missevän

NoOne sa...

Håller tassarna för att du återjamar snart igen/Jam & Kram!