Bascos Blogg

Bascos Blogg

söndag 13 november 2011

Här är det lite si och så med toabesöken.....

när Cinnamon blev instängd i kattrummet första kvällen för att få lite lugn och ro kissade hon helt enkelt på galonklädseln till bäddsoffan, det tvättades och alcogelades men lukten verkar inte ha gått ur för en kattnos, så hon har från och till lyckats göra samma sak, nu står madrassen uppställd och hon bevakas noga för att göra sina besök där hon ska. Plus att hon fick sig en välbehövlig dusch. Idag var inte min mage i form och jag lyckades kleta in hela svansen i poop. Undslapp heller inte den där förskräckliga duschen......
Chilis mage var heller inte i lag, han drog sig på rumpan och man kunde se spår av kattgräs i hans kvarlämnande. Så nu har vi blivit serverade kokt torsk med morotspuré, brukar vara en hejjare för att ordna upp oroliga magar. Smakar ju mumma!!!!!

Igår satt matte på katthemmet och hjälpte till med att kuvertera "Fokus Katt", årsbrev och inbetalningskort. Hon va borta i flera timmar men de fullgjorde jobbet och snart dimper fler än 1300 brev ned i många stödjandes brevlåda. Hon fick klippa klorna på Tiffany, en av kissarna från vanvårdsärendet ute på Ingarö. Sen satt Tiffany i mattes knät och njöt för fullt trots att det veks papper både till höger och vänster.

Matte lyckades fånga många av oss på samma bild, det händer ganska sällan, men vi har en gemensam nämnare och det är att skatorna driver oss till vansinne, se själva.....


I morgon ska matte lasra sina ögon så jag är osäker på hur lång tid det tar för henne att få tillräckligt bra syn så hon kan hjälpa mig skriva här, i vilket fall så vet ni varför vi kanske inte hör av oss på ett par dagar.

Ha en bra vecka
Basco

5 kommentarer:

Nea theCat sa...

Lycka till matte.

Hoppas ni snart blir bra i era magar nu. Inte kul att vara magsjuka ju fast torks är lite plåster på såren.

Nosgos

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Hoppas ni blir bra i era magar igen. Hoppas det går bra för eran matte att få sina ögon lasrade, håller tass på det.

Tass tass

LillaAquila sa...

hoppas det går bra för matte med ögon-lasern / och att ni blir bra i magen så ni slipper fler duschar! :)

NoOne sa...

Hoppas allt blir Bra & waooo vilka ljuvliga foto ♥...
/Jam & Kram från oss!

Sambo och Roxy sa...

Så underbara bilder!!