Bascos Blogg

Bascos Blogg

onsdag 9 november 2011

Välkommen Cinnamon.....

Du behöver inte se så förvånad ut, det är bara att vänja sig vid den där blixtsaken, matte har ju framme den hela tiden och man blir van till slut. Nu till alla som undrar vad som är på gång.......

En presentation vore väl lämpligt:

Det här är Cinnamon, en jättesöt tjej på ca 6 månader, kommer ursprungligen från Varberg där hennes föredetta ägare hade alldeles för många katter hemma, närmare 30 stycken.

I fredags läste matte ett nödrop från en på forumet Katthjälpen (Facebook). Det visade sig som så att en transport hade gått till Stockholm med flera katter från Varberg på torsdagen, Cinnamon och en till tjej i samma ålder skulle ha hamnat hos en kollega till henne som skrev nödropet, det visade sig att en allergisk reaktion satte hinder för de två att få ett hem. Matte skrev att hon kunde hjälpa till och blev uppringd, det var verkligen nödvändigt att få bort katterna från lägenheten och borttransporterade. Den andra lilla tjejen fick komma till Huddinge och Cinnamon här hamnade hos oss. Till en början visste inte matte och husse hur det skulle gå med oss andra och så men det visade sig snabbt att hon har en hel del skinn på näsan, den lilla damen. Jag försökte bli kompis med henne direkt men hon bara fräste åt mig, så jag slokade och klagade lite.

Hon är jättego och gillar matte och husse en massa, ska gosa hela tiden och kurrar ljudligt. Hon smälter in med oss andra och det känns som hon varit här hela tiden. Jag ska lära henne allt jag kan har jag bestämt mig för här kommer hon att stanna. ps det är husse som har bestämt vad hon ska heta ds.

Sen fick vi storfrämmande idag, akutmatte kom på besök och hon hade presenter med sig. Två stora krukor med härligt grönt gräs som hon köpt i en blomsterhandel, det var jättegott, inte alls som tidigare gräs matte bjudit på. Det var trångt kring krukorna som synes. Tack akutmatte! Matte har sagt hon ska bjuda på sticksen ikväll också, ser fram emot det.....:)Ha en bra kväll allihop.

Basco

9 kommentarer:

NoOne sa...

Åh,det var som vår matte viskade då...
♥-liga Välkomsttassar Cinnamin från oss/Nospuss

Dui och Deco sa...

Vad ni är generösa som tar emot så snällt! Skönt att hon fann sin plats så fort.Nosbuff

Max och Måns sa...

Hej Cinnemon!
Du var mig en snygg brud.
Ha det så bra med de andra, och skönt att höra att du har skinn på nosen!
Nosbuff

kattmamman sa...

Åh va söt hon är! :D Himla glad för både hennes och er skull. Hoppas ni kommer få många mysiga stunder tillsammans. Kramiz och Tass från oss!

Anonym sa...

Hon är verkligen fantastiskt söt! Grattis till nytillskottet :-)

//Lena

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Hej och välkommen ut i cybervärlden Cinnamon :)
Den där blixtsaken som vissa 2-benta älskar att använda den vänjer du sig snart vid :)

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Hej Cinnamon!
Jamarskjul att lära känna dig oxå, mjau
Så jättsöt du är.
jamar som Kjellebus, att den däringa blixtsaken kommer du att vänja dig vid, den kan dom inte vara utan liksom, när vi katter finns i deras närhet.

Tasskram på dig

lillies lya sa...

Åh, vilken fin överraskning! En alldeles förtjusande liten Kanel! Det verkar vara en kul liten tös, som vet vad hon vill och bättre lärare än ert gäng kan hon ju inte få!
nosgos å välkomstgottisar
Maurice & Kajsa

Gunilla och Frasse sa...

Så snälla ni är som ger Cinnamon ett hem! Är säker på att hon kommer att trivas jamarbra hos er, och det där blixtrandet kommer hon nog att vänja sig vid, är man så söt så är man ju så illa tvungen till det! :-)
Kramar och tassklappar